Utö

Nu ligger vi i hamnen på Utö. jag och killarna huserar i förpiken och har det såå mysigt!
I natt sov vi i en naturhamn. Killarna fick springa lösa på ön och jäklar vad fart de hade på de små "pinnabenen"! De jagade varann som tokar! lakrits sprang så fort att han gjorde volter i luften! De är så söta i sina flytvästar! Jag låter flytvästarna sitta på även på land då de jagar varandra uppe på klipporna, i fall de trillar ner...sen är det praktiskt att lyfta den på och av båten med västarna på!

Idag har vi haft bra vind och seglat med bra "lut". DFoggsen låg  snällt i sin bärväska och sov, totalt oberörda!Kallt var det dock! Riktigt kalla vindar fastän det var sol. Jackson frös som vanligt så han fick på sig en tröja under flytvästen.

Ikväll åt vi middag på Utö värdshus och doggarna var ensamma i båten. När vi kom tillbaka såg Lakrits VÄLDIGT oskyldig ut så jag anade att han hittat på rackartyg. Jodå, en tallrik på bordet var renslickad på snittar och korv (som blivit över efter fördrinkarna) samt hundchokladen jag köpt till Jackson hade han rivit upp och ätit upp. Stackars Jackson hann bara smaka två bitar....Lakrits är helt otrolig på att hoppa upp överallt och förse sig...som en katt! Jäklarns busvovve!

Får se var vi seglar imorgon. Nynäshamn hoppas jag på men pappa tycker väl att det är för långt...

Natti natti, su ska vi gå till kojs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0