Spa!

Igår vid lunchtid (mitt i pluggandet) fick Jimmy den briljanta idén att varför inte åka på spa? Så vi bokade rum på Ystad Saltsjöbad direkt och åkte hemifrån en timme senare. Hundarna rastades och "farfar" Tommy kom hit och passade hundarna. Han sov över i vår lägenhet för att hundarna inte skulle vara ensamma och känna sig trygga.

Vi hade en kanondag med jaquzzibad, spabehandlingar, bastu, simning i den stora poolen, trerättters middag, champagne på rummet mm. Jag valde spa massage och Jimmy floating (att han inte känner sig kvävd i den "tanken"??!). Till middag åt vi hjort till förrätt, kyckling till huvudrätt och mjölkchoklad-cheesecake med salmiak och hallon. Supergott! Rum med havsutsikt. Vi somnade till ljudet av vågbrus. Så mysigt och avkopplande! Tänk om man kunde göra detta lite oftare..... =)

När vi kom hem dagen efter (idag) möttes vi av två otroligt glada vovvar! Rapport från "farfar": de har skött sig jättebra! Bara skällt en gång och inte som de brukar göra, dvs på allt som rör sig....Jag har gått en timme med dem igår och en timme med dem idag. Jackson åt upp all mat (som han inte brukar göra) och de har längtat efter matte och husse (legat tillsammans på dörrmattan hela kvällen och på morgonen innan morgonpromenixen).

Nu ligger de på sin pläd och gnager på märgben. Nöjda och glada.

Kommentarer
Postat av: Momo

Underbart! Detta behovde ni verkligen bada 2!

2010-03-11 @ 00:52:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0