Pyssel

Nu har jag gjort den sista ändringen på Lakrits WP-sele så nu passar det perfekt! Nu ska jag bara börja sy några pinkeskydd till Linda sen ska jag och dogsen ut och dra lite vikter!


Bilder från gårdagen

Lakrits var morgonpigg idag och var ihärdig med att få upp mig så nu sitter jag här och skriver...

Jag och Linda började dagen med att gå en runta på S:t Hans backar i Lund. Hicka och Indya (pit bull) och Lakrits och Micro (chi) fick dra kedjor. Jackson och valpen Adidas slapp dra WP.  Efter detta så åkte vi till Storegård för att träna lite agility. Dogsen fick först leka och rasta sig i en lekhage. Lilla Adidas fick springfnatt och var så söt när han sprang omkring.

Det blåste en del och inte tänkte jag på att det kan vara farligt när man tränar agility. Vi reste alla hinder som vi tänkte använda och så satte vi igång. Lakrits var lite ringrostig men sen var det ju oxå svårt att koncentrera sig när hans kompisar sprang omkring och lekte. Alla hundarna flockades kring mig då jag hade det godaste godiset =) Mitt när Lakrits och Micro (som kom från ingenstanns?) var uppe på A-hindret så kom det en kraftig vindpust och båda två blåste ner från A:et!!! Mitt hjärta stannade och jag trodde att de skadat sig men de skuttade glatt fram till mig. Vilken lättnad! Efter det blev det inga fler höga hinder för Svarteman utan vi tränade på tunneln och slalom istället.

Adidas som bara är fyra månader fick testa på lite försiktigt och han visade sig vara en riktig stjärna! Han hoppade glatt över hindrena och klarade genast slalomet men tunneln behövde han lite mer hjälp med. Lakrits fick springa fram och tillbaka, fram och tillbaka.... och tillslut vågade sig Adidas igenom! Sen sprang han själv fram och tillbaka.

Efter detta åkte vi till Svedala outlet och handlade lite kläder. Då fick dogsen sitta i bilen.

Tillslut åkte vi till Bökeberg och sadlade hästarna. Min hästrädsla börjar ge med sig. Men man ska aldrig glömma vilka stora, tunga och starka djur detta är! Jag red på Sky denna gången med. Travet har blivit mycket bättre och jag får lätt in takten/gunget nu. Vi testade lite galopp och tillslut så gjorde jag rätt! Det var så jäkla läskigt men jag klarade det och är så stolt över mig själv! Det hade jag aldrig trott med tanke på att jag förut knappt vågade mig nära en häst...En gång under kvällen så slog Sky bakut med benen och hoppade till i kroppen. Min puls steg till skyarna och jag skrek. Det kändes som om han ville kasta av mig men jag klamrade mig fast! Det krävdes några varv i trav innan jag vågade mig på galopp en gång till efter detta....

Lasse och Linda berömde mig och tyckte att jag var jätteduktig för att bara ha ridit två gånger. Det tycker fantamig jag med! Lasse sa att jag hade ett konstant smile på läpparna när jag red. Såklart, detta är ju skitkul (även om jag samtidigt är rädd och nästan fick en klick i byxan när Sky sprätte bed bakbenen mitt under galoppen)!!

Detta var verkligen en heldag och jag var helt slut (och frusen) när jag kom hem. Jimmy och jag avslutade kvällen på Cutty Sark med en hamburgaretallrik och en öl. Det satt inte fel, kan jag säga!


Lakrits


Micro the Man


Mmmmm....gott med godis, tycker matglada Adidas




Ge mig, ge mig, ge mig!!!!


Lakrits tränar slalom


Det är inte lätt när alla vill vara med samtidigt...


Lakrits på balansen




En välförtjänt vila i bilen på väg till Bökeberg






Jag och Sky


jackson fyser så han fick sitta innanför Lindas jacka medan hon pysslade med hästarna. Det var kallt i stallet.

image description
Lakritsbiten som fick springa lös med kopplet efter sig


Jackson ger Sky en blick som visar: att kom inte för nära!






Slut!

Jag är heeelt slut! Jag har haft en sådan rolig dag med Linda, hundar och hästar! Nu väntar en lång varm dusch så jag tinar upp och sedan blir det soffan och en film. Dogsen får varsitt greenie-ben som belöning för gott uppförande.


Rida, WP och agility

Imorgon har jag ett digert schema =) Först ska jag och Linda till Storegård och träna agility mm. Kanske tar vi en liten WP-runda med så jag packar ner selet och kedjor till Svarteman =) Efter det bär det av till Bökeberg och så ska jag rida igen!! Ska bli så kul. Kanske får Lakrits följa med in i stallet och träffa pållarna. Hoppas han sköter sig bara....förr skällde han aldrig på hästar men nu vet jag inte.

Jackson får hänga med husse till jobbet.


Föreläsningar

Nu har jag anmält mig till två föreläsningar hos Sydskånska kennelklubben. 1 februari blir det information om de nya utställningsbestämmelserna och den 28 februari blir det aktivera din hund -viltspår! Den senare ser jag verkligen fram mot! Hoppas nu bara att det finns platser kvar.

Jag funderar även på om jag ska gå uppfödarutbildningen, bara för att det är kul. Jag har ju planer på uppfödning i framtiden så det är ju bra att vara förberedd och påläst! Men det beror lite på vad det kostar...jag sparar ju pengar till en USA-resa i maj 2012 så jag hoppas att det inte är för dyrt. Jag kan inte hitta vad det kostar på sydskånska kennelklubbens hemsida. Inte heller på skk.se. Någon som vet? 

Om Jimmy bara kunde ge med sig och låta mig skaffa en chihuahua till (högsta önskan just nu....). Min drömvalp kommer (förhoppningsvis) födas i vår. One Way´s Salmiak "Bonnie" skall paras med en jättefin chokladhane som är champion x flera. Bonnie är Sveriges första chihuahua som är viltspårschampion och det är hennes nos jag vill åt....eller ja, hennes intresse för spår...hon har en avkomma redan som visat intresse. Sen har det ju gått bra för henne i utställningsringarna med så en valp av denna kombination hade varit min dröm! En chi som förhoppningsvis lämpar sig för både spår OCH utställning och som dessutom har chokladanlag (som Lakrits med har....bra kombination dem i mellan). Drömma kan man ju...


Jag längtar såååå efter att själv få ha söta puppisar som dessa här ovan....

Gråmulet

Annandagen har varit gråmulen och tråkig. En lugn dag. Inte mycket vind. Jag och killarna tog en långprommis längs med ett lerigt Sibbarp. Det var skönt att få röra på sig efter all julmat! Dogsen jagade varann och verkade också njuta av promenaden.

Denna veckan är det jobb jobb jobb då jag endast är helt ledig på torsdag. Tyvärr jobbar jag nyårsafton. Jimmy ska fira nyår med några kompisar och tar då med sig dogsen. Så skönt att de slipper vara själva på nyårsafton. De är ju trots allt inte skotträdda men om de sitter helt själva kanske de mår dåligt under 12-slaget?


Juldagen

Vilken mysig julafton vi hade!

Innan jag började förbereda allt inför julfirandet fick dogsen sig en långpromenad och sedan ett halvt bad (bara magar och ben då de var så leriga).

Sen städade jag och Jimmy förberedde julbordet och hämtade sin far. Han körde Lincolnen med kidnappardörrar, far ska åka i stil ju!

Vi åt julbord, snapsade, skrapade trisslotter och lekte julklappsleken. Jag vann det jag ville, en julstake. Sen öppnade vi alla klappar som mamma skickat från USA. Såklart så hjälpte Lakrits och Jackson till att öppna. Lakrits var i sitt esse och jag fick verkligen ha koll så han inte förstörde det som var i paketet....Jackson rev upp paket med men han är inte lika vild och river inte lika hårt....

Husse förberedde julmat till dogsen med och Lakrits åt upp det på 3 röda som vanligt. De åt en massa så Jackson var så kissnödig imorse att han kissade genast utanför dörren, som en tik!

Nu ska vi göra oss i ordning och åka på en middag till sen blir det livat i lägenheten ikväll när våra kompisar kommer hit, vi ska slå klackarna i taket. Hundarna älskar när det kommer folk hit får då vandrar de från knä till knä hela kvällen.


Jackson och jag


Vanlig vodka, Svensk!


Jackson tigger julmat


Husse förbereder julmat till dogsen: kalvsylta, julskinka, köttbullar, prinskorv och ägg.


Jackson hjälper till att öppna julisar.


God Jul!

Till er alla från oss fyra, en riktigt god jul och gott nytt år!


Julklappar!

Idag kom en stor kartong med julklappar från Tomten i California! Lakrits var som ett barn och ville öppna genast, nu nu nu! Men vi ska ju vänta till julafton! Nu står han och gnäller/gnyr och tittar på kartongen så jag får väl snart ta och gömma den.... Jackson han förstår inte alls varför Svarteman är så upprymd....



Cesar

Pudeln Cesar som är 6 år och matte Elin Nordberg tittar in på bloggen lite då och då! Cesar önskar God Jul och gott nytt 2012!







Vill du också synas under kategorin "mina bloggläsare"? Mejla då en bild och en kort beskrivning samt din länk till [email protected] märk mejlet "bloggläsare".

Frukost

Matte säger att jag inte får börja äta förrän hon säger varsågod...... Men jag är ju så hungrig!


Skjuts till Göteborg?

Jasmine T undrar om någon skulle kunna tänka sig att ta henne och tibben Ella med till Göteborg/MyDog? Hon vill dit på fredagen för att träffa uppfödaren. Hon har med sig Ella och en hundvagn. Vi har fullt i bilen då vi nu bestämt att samåka med tre andra....

 Jasmine har bloggen www.minochellas.blogg.se


Ella

Det snöar!

Nu har säsongens första snö kommit och det uppskattas endast av en i vår familj: Lakrits! Det ser ut som om han har strössel i pälsen....

Nu snöar det för fullt....ännu mer än när jag tog detta foto.


Lycka till!

Lycka till söta Skrållan och matte Ann! Snart kommer puppisarna och jag önskar att jag hinner dit i tid!!!
Hoppas allt går smidigt och att ni slipper åka till farbror veterinär nu när det snöar så...



Skrållan är den bruna vovven på bilden. De svarta är Lakrits puppisar (Skrållan är ej mamman). Hittade ingen bättre bild på henne nu i all hast...

Jag har ridit!

Igår red jag!! Jag vågade men det var läskigt!!! Hästen Sky var mycket lugn och fin. Hade han inte varit det så hade jag aldrig satt mig i sadeln! Jag längtar redan till nästa gång! Tack Linda och Lasse för att jag fick testa!

Jag fick testa skritt, trav och galopp. I galoppen fick jag lite smått panik och skrek staaaaaaaaanna! Det kändes som om jag höll på att flyga av så jag blev rädd. På slutet red jag själv runt i paddoken (heter det så?). Det gick i lugnt tempo så då kände jag mig riktigt duktig för att vara första gången!

Indya var med i stallet. Hon är verkligen en underbar vovve!


Lakrits sjuk?

Idag är det ingen energi i Lakrits som det brukar vara. Hans nos är varm och blöt och han flämtar lite. Han hade ingen lust att träna in ett nytt trix som jag ville. Så det blir inget viltspår idag heller ;( Han får ta det lugnt hemna istället. Hans matlust är det inget fel på så såå dålig är han inte, men kanske är han lite förkyld?

Medan han är hemma och vilar så ska jag försöka komma över min hästrädsla och lära mig rida. Jag ska till Bökeberg på ridlektion av Linda och Lasse! Vi får se hur det går....


Ny jacka

Nu har jag packat upp alla saker som kom med Jimmys bil från USA. Där var en massa tuggben och hundgodis som jag helt glömt bort. Jag köpte en söt blå jacka till Jackson på LA county fair. Den passade perfekt! Snacka om att jag har bra ögonmått! Den påminner lite om den typiska Moncler-jackan. Han är så söt i den och den värmer hans rygg väl!

Här posar han på taket på Jimmys Lincoln Continental -66:


Stockholm Hundmässa 2011

Nu äntligen kommer bilderna från utställningen!!! Jag tog många bilder men det var ingen skärpa i dem och ljuset blev dåligt....vet inte varför...så här kommer ett par stycken av de som blev hyfsade.

Tack till Loretta Gyllenbrodd som fotade mig och Lakrits samt tack Erin Stoll, jag "snodde" två bilder från din facebook...


Lakrits stod så fint på bordet! han krånglade inte alls och ryggade inte tillbaka när domaren "gick igenom honom". Min fina duktiga Svarteman!


Dock "kvarkade" han konstant i ringen för jag drog för hårt i kopplet (jag var supernervös).



Jag fick äran att stäla Pumas kullsyster Lilja (Lilletass Lilja of the Valley) och hon placerade sig på 5:e plats i unghundsklassen utav 18 tikar! Det enda domaren tyckte var negativt var att hon var så smal, att hon måste lägga på sig lite hull. Annars var allt perfekt! Hon är precis som sin kullsyster Puma ett litet "Spigg" som äter och äter men inte lägger på sig....Ja, kanske efter hon fått puppisar i framtiden så. Lilja var i alla fall helmysig och glad och superlätt att ställa. Det märks att Mats med fru har tränat henne. Det var första gpngen jag träffade Lilja och ändå var hon inte avvaktande mot mig.


Jag med Lilja.

image description
Lilletass Lilja of The Valley


Lilja

Jag fick även träffa en halvbror till Lakrits som för övrigt har en väldigt trevlig matte =) Hon passade lakrits medan jag fottade hennes lilla kille. Han heter Pirate Star´s Cool Boy (var det så Hannele?) och har samma pappa som Lakrits (Shananna´s Cross the Country). Boy fick en 4:e plats i juniorklassen av 18 hanar! Grattis!


Boy på bordet. Han ville inte riktigt stå men väl nere på golvet var det nemaz problemaz. Här med domaren och handlern Hannele Koski (Ekkorens kennel samt ägaren av Boys och Lakrits far).


Sötnöt! Pirate Star´s Cool Boy


Hannele: dessa var de bästa bilderna jag fick på honom, de andra var suddiga...


Här kommer lite andra bilder:







Viktoria Folkesson (kennel Superlicious) och jag.





Hannele och Boy




Lillan med?


Mats övar med Lilja


Kristian försöker få fason på sin sötnöt =)

Det var allt för denna gången. Nu ser vi fram mot två dagar på My Dog i januari!!

Nordic Winner Stockholm 2011

Domare:Hans Van Den Berg
Resultat: Very good
Kritik: Very good in type, outgoing in temper, headshape could be better, a bit strong in muzzle, eyecolor could be darker, excellent earset, good front and rear, good body, good tailset, excellent coat, very nice in the move.

Domarkritik: Jag tycker att Hans Van Den Berg var noggrann i sin bedömning och lät alla hundar få sin tid i ringen. Han var trevlig och hälsade på hunden först och tog i/kände försiktigt på hunden. Det jag inte tyckte om var att han mitt i Lakrits bedömning började prata med någon han kände (som för mig kändes som en hel evighet när jag försökte få L att stå fint på bordet under tiden...).

Kommentarer om Lakrits kritik: Jag förstår inte riktigt vad han menar med "strong in muzzle"?? Vaddå för stark i nosen? Eller för bred i nosen?? Någon som kan förklara? De jusa ögonen har han efter alla generationer av choklad bakom sig. Pappa Bobbi har likadana och han är ju choklad så på honom ser de ju inte ljusa ut men de lyser ju ljust mot Lakrits svarta päls...


Enbacken My-Black-Sweet "Lakrits" s52087/2008

Jackson

Här ligger Jackson och visar hela härligheten....


Sova!

Nu är mitt nattpass och jobbehelg äntligen över! Inatt var jag helt ensam på 11 patienter (!). Nu ska jag hem och nanna kudden och återfå lite krafter! Imorgon om vädret och min ork tillåter så ska det bli en hunddag. Viltspår för Lakritsbiten och långpromenad står på schemat!

Nu säger jag natti natti och god morgon till er!

Zzzzzzzzz.....


Trött

Jag känner mig så trött, har ingen ork alls. Kan det vara vädret och mörkret? Jag som hade bestämt mig för att lägga minst ett spår i veckan till Lakrits så vi kan vara så duktiga till våren att jag vågar anmäla till anlagsprov men just nu ser det mörkt ut....

Jag jobbar hela helgen så dogsen kommer inte få mycket motion eller mental stimulans. Det får bli nästa vecka, om jag orkar... Kanske är det bra för dem då sommaren och hösten varit aktiv för dem?

Jackson misstycker inte till slappedagar i alla fall:




Pipis

Lakrits tycker det är otroligt roligt med pälsade pipisar!


Nina, Rocky och Rambo

Nina H tittar in på min blogg då och då. Hon har Rambo (Amqus Donatello) och nykomlingen Rocky. Rambo är Lakrits helsvarta son från kull nr 2. Rambo skall tydligen vara väldigt lik sin far Lakrits =) Det syns väl!?


Rambo




Rambo 7 veckor


Rambos nya rumskompis Rocky. Urgullig!



Vill Du också synas under kategorin " mina bloggläsare" mejla mig då en bild och en kort beskrivning om dig och dogsen samt länken till din ev. hemsida/blogg! [email protected]  märk mejlet "bloggläsare".

Utställningsutstyrsel

idag har jag köpt mig en kostym/dress som jag ska ha på utställningar. De flesta som vinner har ju så fina kläder så kanske kan detta göra mig och Lakrits till ett snyggt ekipage med fina resultat =) Jag ville helst ha en svart kostym men eftersom Svarteman inte kommer att synas då fick det bli en grå. Jag tänkte ha en lila tröja/blus under och svarta ballerinaskor. Då matchar jag Lakrits med sitt lila specialgjorda utställningskoppel! Nu längtar jag verkligen till MyDog! Kommer Du oxå dit?

Så här såg vi ut i somras:



Bilderna från helgens utställning i Stockholm kommer....när jag har ork...har varit så trött den sista veckan.


Grattis Jimmy!

Idag fyller Jimmy år och detta firades imorse med frukost på sängen. Dogsen ställde upp på foto med frukostfikan på brickan. Vi överraskade honom med presenter (som Lakrits hjälpte till att öppna) och Stevie Wonders låt "Happy birthdag" på Spotify.

Grattis min älskade Jimmy!

Ikväll blir det julbord med kompisar på Kajutan.


Som julafton

Bilen vi köpte i USA kom för några dagar sen och nu håller jag på att gå igenom allt jag lastat i bilen och det är som julafton! Jag hade glömt bort vissa saker jag köpt! Nu monterar jag en hundtrappa som ska stå vid vår säng så Jackson kan gå upp och ner. Hoppas att han vågar använda den ;)


Lord Lou

OMG vilka snygga hundsängar! Vill haaaaaa!

 Men håller min plånbok för dessa? Det står inget pris...vågar jag fråga? Då kanske jag måste ha en så bäst att inte fråga...

Jag såg dessa för ca fyra år sedan (eller en säng som liknar dessa i stilen) och har sedan dess letat efter dessa. Kan inte tomten komma med en sådan till mina killar (vi behöver ju verkligen fler i vår pytte lägenhet...*host*).

Här kan ni se dem: http://poshpooches.se/Lordlou.html


Denna är nog min favorit...

Hej då

Nu har Gangster åkt hem. Det kommer kännas tomt utan honom, den lilla myskillen! Han är fortfarande till salu. Jag försökte lite snällt med Jimmy om han inte kunde få stanna men då var svaret att då får jag göra mig av med en av de andra....NOT!


Julkort

Idag kom det ett julkort adresserad till Jackson och Lakrits. Det var från Jackie, mammas hund. Kortet går att äta!! Hur sött är inte det!!!


Hemma igen

Nu är vi hemma igen. Tågresan gick väldigt smidigt! Hundarna skötte sig finfint och Gangster knep igen hela resan så det hände ingen oly ka i väskan...

Halva tågresan satt jag och pratade med en tjej som hade en väldigt trevlug amstaffkille som hette King.

Jimmy hämtade mig och dogsen på centralen och överraskade mig med en liten present ;) en box med parfym, lotion och duschcreme. Vilken man va??

Imorgon kommer Ina och hämtar Gangster och jag hade önskat att han hade fått stanna.... Han är så mysig och Jackson har helt och fullt accepterat honom (han tycker annars inte om valpar alls).



Grrr

Mobilbloggen fungerar inte värst bra! Ser nu att det lätt blir dubbelt med bilder samt att vissa bilder inte ens syns.... Irriterande är även att jag lätt får stavfel när jag bloggar från mobilen... Men det är bättre än ingenting.

Nu väntar jag på att bror med brorsbarn kommer på middag. Hundarna lär vara toralt slutkörda när denna kvällen är över.






Då var det över

Utställningen idag gick hyfsat. Lakrits fick very good men bra kritik. Jag lägger upp bilderna sen då jag inte har en dator med internet här...

Jag fick även äran att stälka ut Pumas kullsyster Lilletass Lily of the Valley "Lilja". Hon fick excellent och en 5:e plats i unghundsklassen. Det enda domaren klagade på på Lilja var att hon behöver mer massa. Både Lilja och Lakrits stod mycket fint på bordet!

Efter utställningen åkte jag hem till pappa och hämtade Jackson och Gangster. Vi träffade Kristel med sonen Leon och frallan Benson. Vi tog en promenad runt en sjö i Nacka.

Nedan är bilder på Lilja, mig och dogsen sant Kristel.


Snart

Snart är det dags! Jag är nervös och Lakrits är taggad och svansen går i 190.... Håll tummar och tassar!


Natti natti

Nu ska vi snart nanna kudden då vi ska upp tidigt imorgon bitti och åka till Stockholm hundmässa, jag och Lakrits.

Jag hoppas såååå att det går bra för oss imorgon!


Regnrusk i Stockholm

Det är inget trevligt väder här i storstan.... Jag och pappa var ute på en timmes promenad idag med alla dogsen. Det var hyfsat väder i början men sen började det regna rejält. När vi kom hem så var vi nästintill dyngsura.... Lilla Gangster fick åka snålskjuts på min arm, inlindad i en filt.

Gangster heter i stamtavlan Tiny Warriors Big Gangster of Mine. Han är till salu. Han är med mig i Stockholm för socialicering, koppelträning och för att hälsa på pappa med fru för att se om de är intresserade av honom. Han bor annars hemma hos min vän Katarina Ellegaard i Vellinge, södra Skåne.


Snart på tåget!

Puh vad jobbigt att bära alla väskor själv!! Skulle tagit hundvagnen mef mig...

Kul, jag träffade på en bekant som också ska till Stockholm med samma tåg! Hin ska också till Stockholm hundmässa med sina chihuahuor!


;)

Nu har jag och killarna gått morgonpromenad ;)

Nu ska jag bara försöka hålla mig vaken tills jag kommit på tåget till El Stickholmo (har jobbat inatt).


Hjärteskärande!

Första gången jag såg detta filmklippet fick jag en rejäl klump i halsen. Det är ett par beaglar som för första gången i sitt liv får vara ute och sätta sina tassar i gräset. De har hela sitt liv suttit i bur och varit försöksdjur på ett laboratorium....Nu är de fria! http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/samhalleochpolitik/ojvilkenvecka/article14018109.ab?start=1800

Spår

Jag la ett spår till Lakrits precis. Denba gången blåste det jättemycket men jag la det i medvind. Det blev ca 50-80 meter i rätt så högt gräs och sly så Lakrits fick kämpa sig fram. Tyvärr gjorde jag en tabbe.... När vi skulle börja så såg jag inte var jag markerat början då jag trodde att den snitseln blåst bort så jag kom in från snedden, ca 70 grader. Då började Lakrits spåra men åt fel håll! Han gick mot början av spåret så jag fick stoppa honom och försöka få honom på andra hållet. Detta skapade lite förvirring men han hittade rätt tillslut ändå. Som beköning fick han sin älskade KONG.

Nu ska jag lägga korta spår några gånger då jag inte vill att det blir för svårt (min tanke denna gången fast jag lyckades ju tabba mig och göra honom förvirrad ändå...).


Ny bur

Jag har köpt en ny kanvasbur till dogsen. Lakrits var ju inte sen med att inviga den....


Glömde

Glömde bilden till inlägget ju.... Så går det när man mobilbloggar...


Dogsen jobbar

Jag och dogsen är med Jimmy på jobbet idag och fixar hem lite bilar. Se så fint de ligger tillsammans i väskan!


Dåligt samvete..

Jag har jobbat mycket de senaste två veckorna så killarna har inte fått så mycket stimulans. Det har varit snålt med långpromenader och hjärngympa. Så jag har lite dåligt samvete för detta...De sover ju hela nätterna och dagarna när jag jobbar. Först med Jimmy på natten och sen med mig på dagen men de är så duktiga och stör mig inte utan ligger fint i sängen med mig! På söndag morgon går jag av mitt nattpass så efter det ska det bli som vanligt igen! I veckan som kommer ska jag antagligen träna lite utställning tillsammans med Nina. Nina ska också till Stockholm och ställa ut chihuahua. Sen tänkte jag hinna med att lägga minst ett spår till Lakrits och ev ett pyttelitet till Jackson.

På torsdag morgon går jag av veckans enda nattpass och då åker vi till Stockholm. PÅ vägen hämtar jag ev. upp hanvalpen som föddes i mitt sovrum på min födelsedag samt en kompis chihuahua. De ska med oss upp för en liten minisemester. Pappa med fru ska få umgås med valpen Adidas ett par dagar och se om han kan tänkas passa in i deras liv/hem. Hoppas det! han har nu fyllt 12 veckor och är stora killen!


Adidas

Bortsprungen vovve i Stockholm



Har du sett Kit?

Dryg...

Fy vad Jackson är dryg när det regnar! Han lägger i "handbromsen" hela tiden så promenaden går i snigelfart!!!! Jag som bara vill in och lägga mig....(natt 2/4 avklarad så nu ska jag nanna kudden).


USA in May

I maj åker vi till USA igen. Denna gången blir det ca 4 veckor och vi ska ha Svarteman med oss!! Jackson ska bo hos Patrik och Nina igen.

Vi kommer antagligen göra som detta året att vi först åker till New York och stannar där ett par dagar för att sedan åka vidare till Los Angeles och mamma.

Jag har planerat att ställa ut Lakrits minst en gång. Jag har precis suttit och tittat på olika dog shows och det finns en del att välja mellan i maj. Förhoppningsvis blir det en tvådagars utställning och guuuud vad jag längtar!! Sist gick det ju rätt så hyfsat när jag ställde för första gången i USA. Då var det Jackson som kom på 2:a plats i öppenklassen. Nu har jag stora förhoppningar för Lakrits. Dock är jag orolig för hans vikt då de enligt amerikansk rasstandard inte får väga mer än 6 pounds....Är inte det rätt lite? Vet inte vad det är i kilo? Lakrits är ju rätt så grov... förhoppningsvis så går det bra. När jag ställde Jackson såg jag en del chi´s som var lite större och det gick bra för dem. Längtar längtar längtar!






Enbacken My-Black-Sweet  BIM (BOS) med HP på en inoff i maj 2011.




RSS 2.0