?!@!?#%£!?

Såg denna annons på blocket och undrar vad folk tänker med...

"Vi har en fawnfärgad chihuahua kille som vi gärna skulle vilja para innan ev kastrering. Som betalning vill vi ha en av valparna. Våran chihuahuakille är 100% renrasig med stamtavla. Vi ser gärna att tiken är av mindre ras. Vid intresse ring Stefan eller maila."


Kommentarer
Postat av: Jasmine

Ja, visst kan man bli helt jävla vansinnig!?!

Man blir så förbannat trött när man läser vissa annonser på Blocket...

Gäller även säljes-annonserna på djur (hundar i det här fallet)...

Säljes pga. tidsbrist, allergi (my ass!) t.ex.

Nej, skriv som det är istället... Att man inte trodde att det skulle vara så krävande som det är, att man fick "för mycket" hund som man inte reder ut, eller vad det nu är.

Då är man ärlig gentemot eventuella intresserade köpare och ger dessutom hunden bättre förutsättningar att hitta rätt hem där den sedan kan få stanna eftersom då köparen i sig vet vad som väntar.

/J

2012-01-16 @ 00:33:53
URL: http://minochellas.blogg.se/
Postat av: Johanna

Säg till när du vill ta en promenad :) tänkte nämna lite om inlägget också. Jag såg de på blocket o fick läsa den mer än en gång. Folk är inte klocka :( håller med de Jasmine skrivit också.

2012-01-16 @ 00:51:20
URL: http://rysskkarlek.blogg.se/
Postat av: Linda

Fatta inte riktigt mer än att dom ville ha 15000 för att para han för det är ju vad man säljer en skk reggad chi valp för. Man får ju bara annars kring 3000. Att kastrera han är ju ett klokt val av dom eftersom dom inte har något större krav på tiken mer än att den är av liten ras helst :-) hehe. Står inget om att dom ska sälja han.

2012-01-16 @ 22:41:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0