En mysig torsdag

Vilken mysig torsdag vi hade i södra Skåne! Det känns lite konstigt att vi i Malmö kunde ha shorts och de i Norrland fick snö...och så är det samma land!

Jag började dagen med att åka in till stan för att shoppa lite (bla babykläder). Mr Jackson fick hänga med och han var så glad för att följa med så han skuttade som en kalv på grönbete ända till bussen!

När jag skulle betala i butiken Zara så tjöt kassörskan av förtjusning när hon såg Jacksons lilla rävhuvud sticka upp ur väskan. Där satt han och mös och verkade trivas väldigt bra!

Vi mötte upp mamma och hennes vovve Jackie och tog oss en kulglass. Vi satt på trapporna till kanalen och mumsade i oss glassen. Det var så varmt att jag nästan smälte bort. Jackson som inte tappat all vinterpäls än blev oxå för varm och letade upp den enda platsen där det fanns skugga: tätt intill en stolpe som man föröjer båtar i. Där låg han som en liten herreman och hade full koll på alla som satt på trappan!



Senare på eftermiddagen packade jag kylväskan och så gick jag och Jimmy med dogsen till bänken vid stenarna vid öresundsbron. Det var strålande sol och ingen vind alls. Där satt vi en bra stund och bara mös, J drack en öl och jag en cola och så mumsade vi i oss smörgåsarna. När vi kom hem igen satte vi oss i solen på balkongen. Lakrits var sååå varm så han placerade sig uppe på bordet i solen på sin kalla kylmatta från Puppy Angel. Där somnade han en stund innan det var dags för tjänstgöring som "Hammars Parks vaktmästare" igen....(han har stenkoll på alla vovvar som går nere på gatan....).


Vår utsikt från bänken.


Jimmy med Lakrits (tur tungan hänger ut för då ser man i alla fall vad som är fram och bak på honom...)


Jag och Jimmy



Zzzzzzz.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0