God Jul

Nu är det dags för dogsen att få sina julstrumpor. De är fyllda med gotter och tuggben.

God Jul allihopa!

Vinterfina killar

Killarna har fått en för tidig julklapp: varsitt vintertäcke från Hurtta. Jag är sååå nöjd! Skitbra kvalitet och passform! Vind och vattentätt med reflexer. Man kan dea upp pälskragen så den blir som en poloteöja och även dra åt i halsen för den hund som har smalare hals. band under benen så täcket inte flyger upp utan sitter tätt mot ryggen. Dock ville jag ha två röda men man kan inte få allt....jag köpte dem på Tradera för halva priset. I butik kostar de 499-549 kr för denna storlek (27). Defenitivt bästa köpet någonsinn i klädväg till grabbarna. Har en flytväst från Hurtta som jag är mycket nöjd med också. Nu fattas bara varsitt halvstryp-halsband. 

Tyvärr ingen fin utebild då jag nuförtiden endast rastar killarna i mörker på vardagarna....


Visst är han snygg?

Uppdatering: vårdhund

Det blir ingen vårdhundsutbildning för Lakrits och mig. Jag fick inte tjänstledigt från jobb och har inte pengar till att betala utbildningen. En undersköterska jag jobbar med har kontaktat alla förbund och organisationer som jag tänkt att kontakta ang. stipendium/fonder, utan framgång. Hon har nämligen samma dröm som jag. Så tyvärr blir det inget! Tråkigt, men jag har i alla fall försökt. Däremot väntar jag besked från min chef om jag ska få gå en inofficiell utbildning i stadsdelen som ska hållas i vår. En undersköterska och en sektionschef ska gå den. Det är 7 kurstillfällen där en utbildad vårdhundsförare utbildar/informerar. Hoppas hoppas att jag får gå denna! Då blir vi besökshundsteam, dock inte certifierade men jag får betalt för att jobba med min hund vilket är min dröm så det fungerar fint för mig. Dock kan jag då endast arbeta i stadsdel söder men det gör mig inget. Tänk så underbart att Lakrits kanske får hänga med på jobbet och ha en uppgift: att tillsammans med mig lugna och träna dementa/sjuka äldre och bidra till ett större socialt samspel. Jag väntar med spänning till den 20:e då jag har medarbetarsamtal med chefen och görhoppningsvis då får ett svar :)
Stora Stockholm

Så kul att få bilder från Stora Stockholm och se att båda mina pälsklingar finns på bild i rasmontern! De har bilder på aktiva chihuahuor. Tummen upp till chihuahuacirkeln som detta år visar fram chihuahuan på ett positivt sätt!! Var det förra året det var chihuahuor i pussedulluga kläder? DET stödjer inte jag för det ger helt fel bild av vår underbara ras!
Lakrits med apporten i munnen och under honom är Jackson som tränar agility.

Lakrits uppe till vänster när han gör MH en kall vinter.

Tomteland

Igår var jag med både pälsade och icke pälsade barn och tittade på alla tomtarna på Vellingeblomman. Alla tre satt snällt i kundvagnen ;)
Lakrits syns knappt men han sitter ocå i väskan.

Min älskade lilla Lakritsbit! 

Herr Räv

Om en månad fyller denna lilla räv 7 år!!! Var tog tiden vägen?
RSS 2.0