Jacksons uppfödare

Hittade just bilder på Jacksons mamma som Emilia (uppfödaren) mejlat till mig för länge sedan. Konstigt att jag inte sparat dem....och tur att jag går igenom mejlen, var nära på att radera mejlet....
Jag spanade även in Emilias sida och insåg att hon inte har kvar Jacksons mamma (Gery Zivy Sperk) längre =(

Kennel Dogomania ligger i Polen.


http://www.dogomania.jasky.pl/dogomania/

Jag tycker att hon har fina chihuahuor överlag, speciellt hanen på bilden ovan (den till höger).

Så här ser Gery ut:





Mysig 1:a advent

1:a advent firades med lite pluggande inför fredagens tenta. På eftermiddagen efter att Jimmy slutat jobba så åkte vi in till stan med hundarna och våra kompisar för att se på julskyltningen. Tyvärr var det inte alls lika mysigt som förra året. Ingen julmusik och de röda små bodarna var inte öppna. Jag som sett fram mot att köpa brända mandlar och titta på allt krims krams de säljer =(  Mysigt var i alla fall alla marshaller på Gustav Adolfs torg som var tända.

Vi gick en sväng längs gågatan och avslutade adventsfirandet med en öl på Moosehead på Lilla torg.


Hundarna fick vänta utanför medan vi tittade in i en av de öppna butikerna.


Dogsen matchar sin nya fina vagn med sina fleece overaller från Theo. Bäst att de var varmt klädda då de skulle sitta still i vagnen. Det var mycket folk som det var uteslutet att de skulle gå själva!


Mr Jackson frös så han fick sitta innanför husses jacka.


Iris och hundarna fönstershoppar....


Familjen Åkesson


Alex och Iris




Det ser ut som om jag druckit mer än öl....men så var inte fallet...


Salva för kalla och torra små tassar.

Idag har jag köpt tassalva till killarnas små tassar. Lakrits tassar blev så torra och fnasiga föra året. Han rev mig med trampdynorna förra året. Då testade jag att smörja hans trampdynor med Elisabeth Arden Eight Hour Cream men det tyckte han var alldeles för gott, han slickade upp det! Denna salvan har han inte slickat på än i alla fall. Salvan luktar precis som Försvarets salva och jag antar att det faktiskt är samma....Köpt på apoteket för 29 kr.


Grattis Atlas!

Igår ställdes Atlas (Amqus Michelangelo) ut i Moheda. Han blev BIM med HP!!!! Matte Cecilia är så glad! Denna lilla kille har verkligen ställts ut många gånger under sina snart 8 månader! Matte är verkligen flitig må jag säga! Atlas har fått mycket bra resultat och kritik på nästan alla utställningar (om jag minns rätt 2xBIR , 1xBIM och ett flertal HP samt 1:or). Jag hoppas att det fortsätter i denna riktning! Atlas väger nu ca 2,3 kg och kommer väl mest bredda sig lite så jag gissar på att slutvikten kommer ligga på ca 2,5 kg. Pappa Lakrits är ju lite tung.....så jag är glad att Atlas inte är större....

Gårdagens kritik löd:
MKT maskulin hanvalp, bra huvud och uttryck, fina öron, tillräckligt kroppad för sin ålder,men mycket valppäls i hullet, kraftig bra benstomme, välvinklad, päls i kommande av bra kvalitet, utm rörelse, mycket trevligt temperament. välvisad..

Här är en bild på matte Cissi med Atlas och hans rosetter:


Grattis Atlas önskar vi i Skåne, "farmor" Jenni, pappa Lakrits och Mr Jackson

Stackars Mr Jackson!

Jackson tycker inte alls om vårt kalla vinterväder! Han får kramper i tassarna och står på tre ben och kan knappt gå. Tårna bara spretar rätt ut. Han tittar olyckligt upp på mig så nu får jag bära honom i mellanåt. Utöver detta så ställer saltandet av vägarna till det både för Jackson och Lakrits. De saltar jättemycket där vi bor. Jag försöker att gå så mycket som möjligt i parken för där saltar de inte. Lakrits gnyr och piper så fort det svider till i lilla tassen. Jag har funderat på att köpa små skor till dem men jag antar att det då blir halare för dem och jag vill ju inte att de ska halka runt....

I eftermiddag ska vi in till stan och titta på julskyltningen. Vi ska ha varm glögg och lussebullar med oss. Vi tar bussen till våra kompisar Iris och Alex som bor i Fridhem och så går vi därifrån tillsammans. Hundarna ska såklart med! De får gå tills vi kommer in till Stortorget och därifrån får de sitta i hundvagnen. Förra året var det så mycket folk så de får sitta i vagnen så de inte blir trampade på. Jag ska köpa brända mandlar  som tillverkar och säljs i en av de söta små stugorna/stånden längs gågatan. De är så himmla goda! Jackson kommer nog att njuta när han ligger nerbäddad i en fleece filt i vagnen....

Det är vinter i Skåne!

Så här såg det ut på vår morgonpromenad:

Hej mitt vinterland......
Det är minst 2 dm djupt...

Amqus Leonardo da Vinci "Leo"

Josefine som äger Leo, Lakrits son från 2:a kullen skickade en bild på Leo till mig idag. Detta är Leo´s första möte med snön. Det ser ut som om han gillar det (precis som sin far, som fick springfnatt igår i snön...).
När jag såg bilden så tänkte jag genast att Lakrits drag går vidare till nästan alla valpar: de fina ögonen, den svarta pälsen som skimrar lite i brunt i solen, temperamentet, energin, lekfullheten, det starka psyket mm.

Josefin har bjudit hem mig och killarna på fika på lördag. Det ser vi fram mot!! Sist jag  och Lakrits såg Leo var han fem veckor gammal. Jag gillade Leo mest i den kullen och övervägde starkt att själv ta honom....


Visst är han lik sin far "Lakrits" My-Black-Sweet??

Vagnar till salu just nu! Perfekt julklapp!

Dessa vagnar har jag till salu just nu. All information som mått, lastvikt mm finns att läsa under kategorin "hundvagnar" här till höger. Bor Du/Ni i Malmöområdet är ni välkomna att titta på vagnarna hemma hos mig samt hämta den här så ni slipper frakt! För er som ska till My Dog kan jag ta med mig vagnen monterad och klar!

Alla som köper en vagn av mig är med i utlottningen av en magnetisk fotoram som det står "I Love My Dog" på. Utlottningen sker på julafton.

Till salu:
Rosarutig dubbelvagn, 2600 kr. Avtagbara burar!


Rosa tvillingvagn till reducerat pris 2300 kr (ord.pris 2600 kr). Avtagbara burar!

 Blå Heavy Duty Pet Stroller, 2600 kr. Kraftig stomme och mycket stabil!


Rosa heavy Duty Pet Stroller, 1900 kr (priset kan diskuteras vid snabb affär). Använd. Se tidigare inlägg för detaljbilder.


Röd enkelvagn med 4 hjul, 1500 kr. Regnskydd medföljer!


Rosa enkelvagn med 3 hjul, 1300 kr (reducerat pris, ord.pris 1500kr). Regnskydd medföljer.


Denna fotoram lottas ut till en lycklig hundvagnskund på julafton:


så här ser min fotoram ut som jag har på mitt kylskåp:



Är du intresserad av en vagn så hör av dig till mig på 0708-857135 eller [email protected]
Svarar jag inte när du ringer så jobbar jag. Tala in ett meddelande så ringer jag upp! Prutare och sms:are undanbedes!

Puss!

Lakritsbiten har lärt sig ett nytt trick. När jag säger puss så ger han mig en puss på munnen! Han är så söt! Han vill så gärna förstå en och lära sig saker och så ääälskar han att få uppgifter (lite som en labbe faktiskt!)

Min mans brorsdotter Clara ville oxå försöka få en puss. Detta var i början av inlärningen när vi hade godis i munnnen (vilket inte behövs nu). Här tar Lakrits en Greenie ur Claras mun:

Valpar väntas till Lucia!

Tidigast på Luciadagen väntas det valpar hos kennel Superlicious!
Stolt fader är "Lakrits" My-Black-Sweet, patella ua, CACIB, CK
Blivande moder är "Buddie" Tom Puss Rose Bud, patella ua, 3xCK


Lakrits

Buddie

 

Lakrits son Amqus Michelangelo "Atlas"  född 2010-04-09 gick det bra för på helgens utställning! 1:a med HP för lille Atlasen! Grattis killen!

Atlas


Så smidigt det är med vagnen ibland!

Det är verkligen smidigt med hundvagnen ibland, som tex på bussen. Förra veckan åkte vi buss och killarna satt i sin rosa heavy duty pet stroller (som nu är till salu). De älskar verkligen att åka vagn! Så fort den kommer fram börjar de klättra på den och vill upp.


På väg till "farfar" som ska hjälpa oss med bokföringen...dator och alla papper är nerpackade i vagnen.

Nu har jag bytt till en ny stroller. Jag kände för en röd...Nu får det vara sista gången jag byter....har ju en ny färg på varje utställning! Detta betyder att min rosa är till salu till reducerat pris, 1900 kr. Den är använd och har en del defekter men som går att laga. Se bilder nedan på "felen".


Lite sprucken i tyget (Lakrits har förrvärrat det genom att försöka gräva sig ut på en utställning. Där var nog en löptik för han var helt tokig!!) Detta ska gå att laga.




Ett litet hål i nätet orsakat av Jackon o Lakrits på utställningen som nämdes ovan =/ Jäkla bushundar!


Framifrån. bra med reflexer så man syns i vintermörkret!


Till salu, 1900 kr (Ord.pris 2600 kr, alltså 700 kr billigare!  Priset är reducerat pga små fel + att den är använd).


Här har vi den nya röda vagnen som vi ska stila med framöver!



Är Du intresserad av den rosa vagnen så hör av dig till [email protected] eller 0708-857135 (ring, helst inte sms tack).

Lussebak

Idag har jag bakat lussebullar. Vi måste ju ha lite till nästa helg då det är dags att tända ett ljus, dricka glögg och titta på julskyltningen =) Jag har fått julkänslor nu så i veckan kommer det att julpyntas här hemma. Vi letar efter en stor adventsljusstake att ha i vårt stora vardagsrummasfönster, gärna av den modernare sorten....Så vet ni var vi kan finna en sådan till ett förnämligt pris så tipsa mig gärna.

Mums! Både vanliga lussekatter och kanelbulle varianten med mandelmassa....



Lakrits ville ha en lussebulle och tiggde som tusan....men han fick en morot istället och han blev nöjd ändå.


Hundar i kläder

Vad klär du dina hundar i till vintern? Detta är ett ämne som kan diskuteras hej vilt. Jag klär mina killar (speciellt frysharen Jackson) då det är kallt ute. Jag har fått många snåla/dumma/otrevliga kommentarer från folk ute att en hund har päls och därmed inte behöver kläder. Det kan jag hålla med om MEN varför låta sin hund frysa (om den nu gör det) bara för att den har päls? Jackson brukar börja med någon form av kläder i mitten på oktober. Denna lilla röda kille fryser oerhört lätt. Han kan stå och skaka som ett asplöv. En vinter i fjällen är definitivt inget för honom! Den andra lilla busen, Lakrits, han fryser inte så lätt. Han har endast kläder när temperaturen är nära noll, när det är kallt och blåser och/eller regnar ute. Blir han blöt så fryser han såklart. Jag är ute i alla väder med mina killar -så kläder efter väder. De har både T-shirts, hoodtröjor, täcken, jackor och overaller. Jackson får även köldkramper i tassarna och har svårt för att gå. Då har en overall hjälpt lite och han har inte krampat lika mycket, kanske för att benen på overallen är långa och därmed värmer lederna? Förra vintern var jättejobbig och jag fick mest bära på honom. Han ben knakade rätt så mycket och han var rätt så stel...är det så denna vintern med kommer han få sitta inbäddad i strollern på Lakrits och mina långpromenixer...

Kläder jag kan rekomendera till frusna små vovvar är täcken från Hurta och kläder från Theo (ett isländskt märke som håller mycket bra kvalitet! dock något dyrare men väl värt sina slantar!). Theo´s kläder finns i vind/regn jackor och overaller, fodrade västar, jackor och overaller, västar med inbyggt sele  och mycket mer...

Bra sidor man kan köpa kläder från är:
www.all4dogs.se
www.spoileddog.se
www.poshpooches.se (snabb leverans!!)

Så här kan vinterklädda vovvar se ut:


Hemmasydda vintertäcken med killarnas namn brodderade i guld


Jackson i camojacka från www.lechien.se


Lakrits i fodrad vint och regnoverall från Theo


Lakrits i en fleeceoverall (fodrad) från Theo. Overallens byxor går att knäppa av ifall man endast vill ha jackan. finns i rosa med.


Jackson provar sin nyinköpta vinteroutfit i sommarvärmen


Vavvan Nasse i sin vinterutstyrsel. Sådana skor kanske herr Jackson borde ha som har ett sådant bry med sina tassar. Tycker denna bild är störtskön! Tack Bibi för lånet av bilden.

Mina duktiga killar!

Jag tycker killarna är så duktiga! De är över förväntan! Nu har jag jättemycket i skolan med praktik och en stor tenta på fredag. Killarna får vara hemma själva mycket mer än vad de är vana med och de klarar det jättefint! De har inte hittat på hyss, kissat eller något annat de inte borde göra, när jag kommer hem. Tack och lov är det snart över med så långa ensamma dagar för de små....Tre veckor kvar av praktik för min del sen behöver de inte vara ensamma så mycket en tid framöver....Snart tar jag min examen. När jag kommer hem går vi en lång promenix och senare på kvällen är det mys i soffan. Våra killar är så lätta att ha att göra med så!


Mina älskade småkillar:

Mr Jackson


Lakrits

 


Längtar till sommaren....

....när jag såg dessa bilder! De är från i somras när jag och dogsen var och seglade med pappa i Stockholms skärgård! Se och njut:




Killarna älskar att springa lösa och jaga varann på öarna men matte har uppsikt efter rovfåglar och ormar...


Vi grillar lammkotletter








Något som luktar gott....


.....och luktar det gott måste man bara rulla sig i det....








Lakrits plaskar omkring i vattenbrynet....


Lakrits: the flying dog!


Pappa och Solveig


Mr Jackson frös (som vanligt) så han fick sitta innanför jackan....


Lakrits hjälper  morfar Lasse att läsa sjökort


Jag och pappa med dogsen (Lakrits ser ut som en jättevavva när jag håller honom på det sättet....)



Kan det inte bli sommar snart?? Vi tycker inte om denna kyla...


Typiskt Lakrits!

Det är myspys i soffan ikväll.....Notera den svarta vovven vid Jimmys huvud! Så typiskt Lakrits. Ligger han inte där så sitter han i fönsterkarmen eller liger PÅ ens huvud eller bakom nacken som en nackkudde på soffryggen. jackson intar denna position på Jimmys bröst varje kväll....



Vad jag har hört så är Lakrits söner Leo (Amqus Leonardo da Vinci) och Atlas (Amqus Michelangelo) lika sin far. De älskar oxå att ligga intill eller på ens huvud och sitter även i fönsterkarmen och spanar ut. Dessutom verkar hans otroliga energi gått i arv...

Ny mejladress!

Jag har ny mejladress: [email protected]

Kontakta mig på denna mejl eller ring 0708-857135

Skicka helst inte sms.....


Vilken rolig lördag!

På förmiddagen pluggade jag några timmar inför en stor tenta som jag ska skriva om en vecka. Sedan åkte jag hem till Ina för att hjälpa till vid en parning. Älskade lilla Ninja (Lilletass Beyonce Knowles) ska paras med Bosse (Champagne Chi´s Amor). Ninja vek undan svansen men var inte riktig redo än. Jag antar att hon är redo imorgon eller i övermorgon....När jag kom glömde hon sin söta uppvaktare och fick endast ögon för mig... =) Jag hoppas verkligen att parningen tar denna gången för jag vill så gärna ha en valp efter dessa två sötnosar! Bosse har samma trevliga, keliga och sociala personlighet som Ninja. Han har aldrig tidigare träffat mig och ändå klättrade han upp i mitt knä, viftade på svansen och lade sig tillrätta för att bli kliad! Sånt gillas!


Bosse


Bosse och jag




Kärleksparet (förhoppningsvis....)


Jag älskar deras runda skallar och korta nosar!


Efter detta åkte jag hem och tog en promenix med killarna. Medans jag väntade på att Linn skulle komma med lilla Leo (11 veckor imorgon) tränade vi lite agility på brukshundklubben. Jackson fick titta på när Lakrits hoppade runt och när det väl var Jacksons tur for han fram som ett yrväder! han har nog aldrig sprungit så snabby mellan hindren! Fastän han rev ett hinder blev han inte rädd som han hade blivit för några månader sedan. Han hoppade dessutom mycket högre än vad han tidigare gjort! Mattes duktiga vovvar! De fick springa av sig en stund, jagade varandra fram och tillbaka på agilitybanan. Sen var det dags att möta Linn vid busshållplatsen.

Sen kom Linn med Leo och Lakrits var skeptisk....nja, en valp i mitt hem!!!? Jackson satte Leo på plats direkt och visade var skpået ska stå....Sen busade Leo och Lakrits som tokar! Det är så kul att se dem leka och springa runt! Vi testade även Thoe vindoveraller som jag tänkt köpa till killarna. Dock var det bara Lakrits som passade, men det var oxå viktigast att han fick en då vi kommer vara ute mycket i vinter i alla väder....Det blev den svarta overallen då den har reflexer.


Leo (Hammarbäckens Birk Borka son)


Vi provar hundkläder...






nu ska vi börja göra oss iordning för födelsedagsfirande. Hundarna ska såklart med!


Chihuahuabladet

Äntligen har Chihuahuabladet kommit! Tidningen var efterlängtad! Det är så kul att läsa bla Lillans rader och titta på alla fina vavvor! Detta nummer var även lite extra roligt då jag skrivit en artikel om Storegård hundpark (Lorettah har bidragit med bilder). Jag var där med Nina och Lorettah och våra hundar i somras. Vi tränade agility och miljöträning. Bilder på Lakrits, Shelby, Valle och Ninja finns att se i artikeln. På baksidan av tidningen är det ett jättefint foto på Lorettahs vavvor Valle och Morris.

Chihuahuabladet:



Min och Lorettahs artikel



Sen ytterligare en rolig sak som jag varit med om idag. Jag har åkt med ambulansen i Malmö och jag tror att jag vet vad jag kommer att jobba med i framtiden....ambulans eller barnmorska....



Atlas

Här kommer en liten uppdatering på Lakrits ena son Atlas (Amqus Michelangelo) född 9 april 2010 (Lakrits andra kull). Atlas har blivit 2xBIR på valputställning, kommit på 2a plats i Halmstad och 3e plats i Växsjö (där var mycket stor konkerens med många anmälda!). Kritiken han fick i Växsjö löd så här: mycket fin hane, fina vinklar, bra bröstkorg, rör sig mycket bra. Vackra öron, något små ögon och något kort hals..mycke trevlig valp! Matte Cecilia var jättenöjd och glad.

Atlas med sitt 2a pris från Halmstad

 Atlas och hans matte Cecilia




En släkting till Jackson

Jag har hittat en släkting till Jackson, Amigo heter han. Hans mamma Oletta -Chi Dogomania har samma pappa som Jackson (Zacatecas-Chi Ze Sidlberku). Jag kan verkligen se att de är släkt. De har samma typ av huvud och nos samt ögonuttryck när de kisar! Jag tycker han är jättesöt!

Amigo är den vita korthåriga killen på bilderna:





Jackson:



My Dog

Nu är Lakritsbiten anmäld till båda dagarna på My Dog! Hoppas nu att det går bra för honom.
Jimmy och jag kör upp till Göteborg och bor på hotell. Jackson får vara hemma. Vi ställer ut Lakrits på förmiddagarna och ägnar oss åt lite shoppning på eftermiddagarna. Lakrits får hänga med i bärväskan (vill ju inte lämna honom på hotellrummet. Middagarna får vi äta på rummet då jag inte vet någon resturang som välkomnar hundar....Ser så fram mot detta! sen en vecka efter utställningen så tar jag examen som Leg. Sjuksköterska (om jag nu klarar resterande två tentor...)!!!! Har så mycket att se fram mot nu!


Vackra Öresund!

Jag och killarnma är nyss hemkomna från en mysig 2 timmars promenad längs med stranden Limhamn-Bunkeflo och nääästan Klagshamn! Vädret var kanon och utsikten underbar! Tänk om man kunde vinna ett par miljoner så vi kunde bo i ett av de fina husen nära vattnet med utsikt över Öresundsbron och Danmark!
Hade jag inte fått en sådan skoskav av mina vinterkängor så hade vi nog gått hela vägen ut till Klagshamn. Det slutade med att vi tog bussen hem....jag kunde knappt gå! Nu ska vi vila oss lite. Jag måste ta igen mig efter gårdagens Halloweenfestande....

Tog lite bilder på den vackra utsikten:



Några fiskehyddor. Det var helt vindstilla, strålande sol, fiskmåsar som kvittrade och påminde mig om havet och segling....Underbart!






Jackson bökar omkring i leran och tången....


Båda doggarna älskar att få springa av sig på ständer och att få rulla sig i tången är det absolut bästa!


Dogs and inmates

Just nu är det ett jätteintressant program på Animal Planet som heter Cell Dogs! Det handlar om fångar på ett fängelse i USA som får lov att ha hund i fängelset. Fångarna som har begått allt från mord till väpnat rån blir tilldelade en hund som de ska träna. Hunden måste lära sig 42 kommandon och när den har gjort det skall den flytta från fängelset till en person som behöver den, tex en handikappad i rullstol som behöver en hund som sällskap och hjälp. Fångarna  lär bla hundarna att tända och släcka lampor på kommando. Detta ger fångarna en mening med livet och en uppgift att se fram mot. Fångarna kan vara fd gängmedlemmar som har haft en tuff attityd och nu umgås med andra raser (vita, mexikaner, svarta mm). Unga och gamla, alla umgås och tränar hundarna tillsammans. Fångarna har med sig hundarna 24 timmar om dygnet. De tränar två gånger om dagen tillsammans i grupp. Instruktören är själv en fånge som avtjänat 8 av 48 år för överlagt mord. De får lära sig HLR och heimlich manöver på hundar, i fall något skulle hända. De går även och hälsar på andra fångar, till och med de som sitter isolerade 23 timmar om dagen. I princip alla fångar uppskattar hundarna. För att samla in pengar till detta hundprogram får övriga fångar betala för att ta ett foto med sig själva och hundarna. Väldigt många ville fotas och en man skickade sitt foto till sin dotter som istället för att se honom på ett foto med fängelsemurar i bakgrunden fick ett foto på sin pappa med en hund. Många interner uttryckte att de mådde bättre och såg fram mot att träffa hundarna när de kom och hälsade på dem med sin tränare.

Tänk vilken betydelse detta  underbara djur har för oss människor! Det märkte jag även när jag gjorde en liten empirisk studie om hundar och äldre. Hundar kan öka livskvaliteten för äldre vårdtagare.

Kanske visar Animal planet detta program igen eller så kan man se det på webben? Det var riktigt intressant!

Lite omvårdnad...

Då var det avklarat: båda killarnas analsäckar tömda och tänderna borstade! Fy tusan vad äckligt det är med dessa analsäckar! Linda ringde idag och sa att hennes Micro ska operara bort sina säckar. Hans säckar blir inflammerade och spricker så nu ska de bort. Det fick mig att komma på att det var länge sedan jag såg över killarnas. Lakrits var knökfulla! Tänk om hans blivit inflamerade! Det går väldigt snabbt och gör fruktansvärt ont för lilla vovven. Spricker det måste man in till veterinären genast! Kompisen Zimba har operarat bort sina då han oxå hade problem med sina. Om jag inte minns fel är han släkt med Micro? Kanske ligger det i släkten?

Chihuahuatokig?

Jag? Chihuahuatokig? Inte då.....

Vill Du skaffa en chihuahua? Tassa då in på rasklubben www.chihuahuacirkeln.nu Här hittar du uppfödare, valpannonser mm.

Det finns även ett jättebra forum bara för chihuahuor! Här har jag lärt mig en massa saker om denna underbara ras! Man kan lägga in bilder, ställa frågor om rasen och allt möjligt, sälja saker (ingen kostnad för annonsen) och diskutera avel, utställning mm. www.chiforum.se

Ska du skaffa en chihuahua? Tänk på att denna underbara hund ska ha ett kärleksfullt hem i ca 15 år framöver. Tänk igenom ditt köp och bestäm dig inte för valpen innan du träffat den och ev föräldrarna. Rekomenderat pris för en valp är  15.000 kr

En chihuahua är en stor hund i en liten förpackning. Det är inte en associar och vavvan kan lätt gå en lååång promenix och behöver inte bäras på som många tror. Det som är bra är att om man inte hinner en dag så klagar den inte om den bara får gå runt husknuten. Vavvor kan träna agility, lydnad, viltspår mm och är relativt lättlärd liten krabat! Rasen är känd för att vilja vara sin ägare nära och är otroligt kelen av sig! Den vill gärna ligga i matte/husses knä! En chihuahua är MODIG och inte darrig och rädd som många tror!

Chihuahuan är en otroligt underbar hund helt enkelt! Jag kommer alltid att ha en eller flera av dessa underbara hundar omkring mig.


Lakrits hjälper morfar Lasse att läsa sjökort. Chihuahuacirkelns månadsbild augusti 2010. 

Beställ din vagn nu!

Om några dagar ska jag beställa lite fler vagner eftersom efterfrågan på SVARTA vagnar är stor. Vill Du ha en vagn som jag inte har hemma i lager just nu så kontakta mig på [email protected] eller 0708-857135

 

Bor du nära Malmö får du gärna hämta vagnen hos mig annars skickar jag med bussgods (köparen står för frakten).


Utlottning!

Alla som köper en kundvagn av mig är med i utlottningen av en magnetisk fotoram som det står "I love my dog!" på. Ramen lottas ut på julafton. Kanske får just Du en häftig ram på posten i mellandagarna!?

Så här ser den ut:


Jag har en själv. Så här ser min ram ut:

Jackie firar halloween

Mammas hund Jackie firade Halloween så här:

I USA slår man på stort, både ägare och hund skall kläs ut!


RSS 2.0