Simi Vallley dog park

Harom dagen var vi i en hundpark med mammas hund Jackie. Den ar uppdelad sa att stora hundar ar for sig och de sma for sig. Jattebra tycker jag! Parken ligger ratt sa hogt upp sa man har fin utsikt over bergen och staden nedanfor. Nar vi kom var dar inte sa manga hundar men mot slutet av vistelsen sa vimlade det av hundar! Sa manga hundar och inget gruffande eller skallande! Helt otroligt! Hade mina killar varit med hade bada skallt ut alla stora hundar och Lakrits hade val gruffat en del med de andra hanarna....Jackie skotte sig utmarkt och lekte fint med de andra hundarna.
Dar fanns bord sa man kan sitta ner och fika medan hundarna leker och det fanns vatten och vattenskalar till hundarna.
Jackie
Jackie hittade en kompis, som ocksa ar en rescue dog
Utsikten fran hundparken.

Sol!

Igar var det sa varmt och skont! Jag solade hela dagen. De senaste tiden har det varit sa molnigt har men anda varmt och skont. Hade vi bott langre in i landet som Landcaster tex sa hade det inte varit lika molnigt. "Molnigheten" beror pa att vi bor sa nara vattnet.
Igar nar jag solade sa ville Jackie sola med mig :) Hur varmt det an ar sa vill hon ligga i solen (precis som mina killar....).

Stockholm hundmassa

Nu ar Lakrits anmald till Stockholm hundmassa i december! Vi var dar forra aret med och da fick han Exc men ingen placering :( Hoppas pa battre detta aret! Dock var konkurrensen stor forra aret, 107 st bland endast langharen!!! Detta aret ar det Nordisk vinnare sa jag forvantar mig att det anmalda antalet lar vara lika manga eller fler...

Nu har jag tva utstallningar att se fram mot: Vaxjo och Stockholm! Forhoppningsvis jobbar jag inte nar det ar My Dog i januari for jag vill dit! Det ar en dyr utstallning bara....


Ravarna

Jag fick ett foto av Nina idag pa Jackson och Shelby. De ser ut som syskon (de ar ej slakt). Som tva sma ravar, urgulliga! Det ser ut som om de har det mysigt i solen tillsammans!


Shelby och Mr Jackson, basta polare!


Lakrits har flyttat till Ina med familj (kennel Tiny Warriors) da Linda ska till Tyskland en vecka ca. Nu stannar Lakrits dar tills jag kommer hem fran USA. Jag ar saker pa att han kommer fa mycket kel och gos hos familjen Ellegaard!


Muttluks

Idag har jag inforskaffat mig ett par hundskor infor vintern, till Mr Jackson. Defenitivt den basta investeringen pa denna resan!!!Dyra som pocker men det ar min alskling vard!! Inkopta i Ventura, Kalifornien. Han har sadana besvar hela vintern med koldkramper i tassarna. Dessa ar av hog kvalitet med mockasula och 3M tyg. De ska vara vattentata. Modellen heter Muttluks All weather och ar av minsta storleken itty bitty. Jag hade helst velat ha svarta men butiken hade endast gula och jag tycker Jackson passar finfint i den fargen med. Man spanner fast dem med kardborr runt om benet som dessutom har reflex pa! Da syns han bra i vintermorkret. Jag ville ha dessa redan forra aret men ansag mig inte ha rad med dem da jag var student....Sa nu hoppas jag pa att slippa bara pa Lilla Rav hela vintern och ha sma olyckor inomhus for att han vagrar gora ifran sig ute da det ar sa kallt! Nastan sa jag langtar liiiite till vintern nu sa vi far provga dem....



Fran Muttluks hemsida:

All Weather Muttluks  

BUY NOW                                             

All Weather Muttluks provide protection for hot or cold climate conditions. Protects paws from hot pavement, hot sand, burrs, ice, snow or salt.


  •    Self-tightening straps provide a secure fit
  •    Reflective straps for nighttime visibility
  •    Genuine leather soles for a soft flexible fit
  •    Comfortable adjustable stretchy leg cuff
  •    Machine washable
  •    Nylon exterior available in black, camo or yellow
  •    Available in eight sizes - Itty Bitty to XXL
  •    Distinctive, reusable cloth mesh packaging can be used for storing & washing

 


www.muttluks.com




Muttluks All Weather

Good To Know: Muttluks var med och hjalpte till under 11 september i New York. Alla hundar som hjalpte till under raddningsarbetet hade Muttluks pa sig! Las om det har:


http://www.muttluks.com/page.php?pid=13


Vinn ett presentkort!

Jag har tankt att ha en liten tavling dar Du har chans att vinna ett presentkort pa 200 kr som dras av pa priset av en av mina hundvagnar. Vinnaren kommer redogoras den 12 oktober och presentkortet galler fram till 1 februari 2012.

Tavlingen gar till sa har. Den som svarar ratt pa flest fragor vinner och har flera personer samma antal ratt sa lottas vinnaren ut. Alla svaren gar att lasa i bloggen da jag kommer stalla fragor om saker jag bloggat om.
Mejla svaret till: [email protected]
1. Var ar Mr Jackson fodd?
2. Var gjorde Lakrits sitt MH?
3. Vad heter mamman till Lakrits forsta kull?
4. Hur gammal var Mr Jackson nar jag kopte honom?
5. Vad kallar vi Lakrits for nar han sitter i fonsterkarmen och tittar ut?
6. Vad gjorde Mr Jackson den dag (den dagen jag kopte honom) han kom hem till oss?
7. Vem ar Mr Jackson's absoluta favoritkompis?
8. Jag hyrde en lagenhet i en annan stad da jag hade praktik i min utbildning. Vilken stad var det?
9. Vad jobbar jag som?
10. Vad heter de tva gra chihuahuorna jag brukar passa?
Detta kan ej kombineras med andra erbjudanden pa mina hundvagnar!

Trodde jag, ja!

Igar fangade jag in en hund som sprang omkring los pa en gata i ett industriomrade. Hunden blev nastan overkord av en bil. Den var radd men intresserad av mig. Den hade svansen mellan benen och blev sa radd nar jag tog den i halsbandet att den kissade pa sig! Jag lockade den till mig med hjalp av hundgodis. Jag tog den i famnen och gick in pa en bilskrot och fragade om de visste vem agaren var och de sa att en man i rullstol langre ner i gatan agde den. Jag kopplade hunden med Jackies koppel och gick omkring och letade efter mannen. Jag hittade honom och han var skitsur for att jag kopplat huden for att hon aldrig varit kopplad forut. Jag forklarade vad som hant och att jag bara ville hjalpa till (jag todde att den smitit eftersom den hade halsband med rabiestagg pa sig) men gubben var sur anda och sa att detta var privat mark....Den gubben hade nog en skruv los....Sa det var tacken for att jag ville hjalpa honom att fa tillbaka sin hund! Tydligen springer denna hund sa har varje dag, men hur kunde jag veta det???

Tack Nina!

Tack Nina och Patrik for att ni skickar sa sota bilder pa min Jackson! Jag saknar honom saa! Dessa lag pa min facebook sida harom dagen.
Jackson tycker det ar varmt och skont mellan Holleys ben...
Maste saga att Jackson och Holley ar valdigt vackra hundar, tycker jag!
Tva som tycker om att folja med in pa toaletten....

Saknar mina killar!

Tur mamma har hund for annars hade abstinensen efter mina killar varit enorm! Som jag saknar dem! Jackson som kommer nara och lagger sitt lilla huvud sa tungt mot en och Lakrits som inte bara viftar med svansen utan hela kroppen nar han ser en......
Jag far rapporter om hur de har det och vad de hittar pa lite da och da. De skoter sig finfint!
Jackson skoter sig fint bland andra hanar pa utstallnigstraning med Nina och Co. Lakrits gar undan nar Lindas Micro morrar och spanner upp sig. Duktiga killar!
Lakrits & Co sitter fint for att fa godis. De andra dogsen ar Lindas. Lakrits bor hos Linda nu nar vi ar i USA.
Uppifran fr vanster: Micro, Hicka, Kira, Indya, Mini, Milli och Lakrits.

Jogging

Idag tog jag mig en joggingtur med mammas Jackie. Det gick inget vidare. Jag fick slapa pa byrackan hela vagen da hon bara ville tillbaka till mamma hela tiden.... :) Men med lite traning ska detta nog ga! Det var riktigt skont att springa lite! Jag har kopt mig ett par traningsskor, Reebock Easytone. De kostar pa Stadium i Sverige ca 1200 kr. Jag betalade $49 for dem!! De ska trana benen och rumpan nar man gar och det kanns verkligen! Jag har gatt i dem nu ett par ganger och sprungit en runda i dem och det kanns i laren!
I alla fall, det var saaa skont att fa jogga i september och inte frysa! Det var ca 23 grader varmt vid 17-tiden da jag och vovven sprang! Nar vi borjade narma oss hem sa var det vovven som slapade pa mig, kan jag tillagga.....
Jackie

Promenad

Mamma brukar ga ut med sin vaninnas hundar (Hanavais) Chloe och Bosely. Hennes vaninna Mimi jobbar mycket sa mamma hjalper till lite. De ar sa sota och snalla. Jag har nu varit mer ett par ganger och rastat dem. Vi tar med oss strollern ibland da det ar varmt ute utifall att nagon av dem inte skulle orka pga varmen. De ar inte sa vana att ga sa langt som mammas Jackie...
Jackie
Jag med Bosely. Jackie och Chloe. Silverstrand i Oxnard California.
Mamma

Tavling!

Jag har tankt att ha en liten tavling dar Du har chans att vinna ett presentkort pa 200 kr som dras av pa priset av en av mina hundvagnar. Vinnaren kommer redogoras den 12 oktober och presentkortet galler fram till 1 februari 2012.

Tavlingen gar till sa har. Den som svarar ratt pa flest fragor vinner och har flera personer samma antal ratt sa lottas vinnaren ut. Alla svaren gar att lasa i bloggen da jag kommer stalla fragor om saker jag bloggat om.
Mejla svaret till: [email protected]
1. Var ar Mr Jackson fodd?
2. Var gjorde Lakrits sitt MH?
3. Vad heter mamman till Lakrits forsta kull?
4. Hur gammal var Mr Jackson nar jag kopte honom?
5. Vad kallar vi Lakrits for nar han sitter i fonsterkarmen och tittar ut?
6. Vad gjorde Mr Jackson den dag (den dagen jag kopte honom) han kom hem till oss?
7. Vem ar Mr Jackson's absoluta favoritkompis?
8. Jag hyrde en lagenhet i en annan stad da jag hade praktik i min utbildning. Vilken stad var det?
9. Vad jobbar jag som?
10. Vad heter de tva gra chihuahuorna jag brukar passa?
Lycka till!!
/J

Only in America!

Jag var pa Wallmart igar och sag denna rosa peruk for hundar! Som jag och mamma skrattade nar vi sag den!
Typiskt amerikanare, eller vad sager ni?
A pink dog wig!

Mejla mig!

Jag ar i USA och svarar ej pa telefon eller sms. Jag kan inte lyssna av era intalade meddelanden pa rostbrevladan. Har ni fragor om hundvagnar sa mejla mig!
[email protected]
Jag saljer endast vagnar jag har i lager och det ar dessa tva:
1600 kr
1500 kr

Camarillo Animal Shelter

Igar var vi och tittade pa djuren pa sheltret. Saklart hittade vi nagra hundar som vi verkligen hade velat adoptera, speciellt en pomeranian till mamma. Hon sag ut som en liten rav. Men da vara makar inte tillater en vovve till sa ar det omojligt....
Jag led for alla hundar och djur pa sheltret men framst for alla bull raser. De vanligaste hundarna pa sheltret ar pitbulls och chihuahua. Chihuahuorna ar lattare att adoptera bort men det ar mycket svarare med pitbullarna.  Jag sag en lapp de satt up om att de kastrerar/steriliserar bull raser gratis for att minska antalet. De far namligen avliva sa manga "bullhundar" varje manad. Sa tragiskt! Det ar faktiskt en underbar familjehund om man bara kanner till deras ratta egenskaper! Nar jag aste denna lapp fallde jag en liten tar....
Vi skankte lite leksaker, tuggben och hundkex. De hade en stor lada som man kunde lagga saker i. Vi sag en dam som hade hala bilen full av tidningspapper. Det var till alla katter sa att de kan fa sitta i rena burar. Nagon hade sankt en jattesack med Royal Canin torrfoder.
Lite donationer....
Jag med nagra av alla 140 hundburar bakom mig. Utover detta har de ett rum for katter och ett for kaniner/gnagare samt inhagnader for boskap.
Har ar ett litet filmklipp pa valprummet dar det aven fanns en valdigt kontaktsokande katt (som satte klorna i mig). Den svarta chihuahuan som faktiskt var valdigt rastypisk, var valdigt lik min Lakrits. Den hade jag garna tagit med mig hem. han vagde nog inte mer an 1,7 kg skulle jag gissa...

En god garning

Idag har jag inhandlat lite tuggben och en stor pase med hundkex som jag imorgon ska aka och lamna till Camarillo Animal Shelter. Det ar darifran min mamma har adopterat sin hund som bara var dagar fran att avlivas. Mamma ska aven rensa ut bland Jackies leksaker och skanka dessa. Vissa leksaker leker hon inte med sa varfor ha kvar dessa nar andra hundar kan leka med dem?? Jag kan inte bidra med sa mycket men detta ar ju alltid nagot! Jag kanner mig sa illa till mods nar jag tanker pa alla dessa stackars hundar som vara lamnats vind for vag, misshandlats och/ellermisskots. Varje gang jag ar har sa aker jag till skeltret och tittar pa hundarna och varje gang gar jag darifran med en klump i halsen. Forsta gangen grat jag nagra tarar nar jag sag de sma liven. Man kan aven finna katter, kaniner, faglar, hastar, getter mm har. Alla hundar och katter ar steriliserade/kastrerade nar de adopteras bort.
Flyttar vi hit i framtiden sa kommer jag att jobba voluntart har. Helst vill jag vara fostermatte till smahundar.
Jag hittade en hund som jag blev kar i men det kan jag bara glomma.....men i framtiden kanske jag kan fa adoptera en sadan. Jag hittade den pa hemsidan. Jag hittade namligen en gra och vit pitbull tik som jag vill ha. Den paminner mycket om Lindas Indya och Indya ar en av de mest underbara undar jag traffat! Tack vare Linda har jag karat ner mig i denna ras.....
Det ar denna tik:
http://portal.countyofventura.org/portal/page/portal/animalreg/FINDDOGS/
Kanske hittar jag henne imorgon men det ar ingen ide' att fraga om jag kan fa umgas lite med henne for jag kan inte adoptera henne nu anda....
Detta ar Indya och pitbull tjejen pa sheltret ar sa lik!
Indya

9/11

Det har varit en patriotisk dag har i South California idag! Idag for 10 ar sedan hande nagot ofattbart, nagot fruktansvart och nagot historiskt. USA skakades och aven varlden skakades av vad som hande i New York och Pentagon som attakerades av terrorister.

Jag vaknade tidigt imorse av att militaren pa navy base:en bredvid oss sjong nationalsangen (bredvid mammas omrade ligger en stor navy base). Jag fick en kansla av valbehag av att hora detta! Nar de sjungit och marcherat fardigt somnade jag om. Har ar manga amerikanska flaggor och idag var har annu fler, sakert det dubbla eller tredubbla till antalet. Hela dagen har det gatt en massa program pa TV om 11 september.
We will never forget. God Bless America!
Mamma hangde ut tre stora amerikanska flaggor idag utanfor sitt hus. Har ar en av flaggorna samt Jimmys nyinkopta bil...

Hundvagnskunder!

Jag ar  i USA och svarar INTE pa min mobil och jag kan heller inte lyssna av alla meddelanden ni talar in! Jag svarar endast pa mejl ([email protected])
Jag ar i Kalifornien med 9 timmars tidsskillnad fran Sverige (9 timmar EFTER Sverige). 
Jag ar tillbaka i Sverige den 7 oktober.
Jag saljer endast vagnar jag har i lager och jag tar inga bestallningar.
Heavy Duty pet stroller ar slut i lager likasa dubbelvagnen. Jag har inte fatt besked pa nar jag kan bestalla hem dessa nasta gang. De har varit slut i manader....
Denna vagn ovan har jag i lager och den kan skickas safort jag ar tillbaka i Sverige. Det ar en rosa enkelvagn med fyra hjul. Regnskydd ingar. Pris: 1600 kr. Frakt med bussgods kostar 185 kr och tar 3-6 dagar.
Jag har aven en likadan fast en ljust ljust gra.
Intresserad av en enkelvagn inkl regnskydd? Kontakta Jenni pa [email protected]

Vilket aventyr!

Ovan: Jag ar redo for att aka pa tur! Coolern ar fylld mad picknick...
Igar korde vi till Bakersfield for att titta pa en bil som Jimmy var intresserad av. Han kopte bilen, en Lincoln Continental Mark V 1978.
Pa vagen dit sa regnade det som tusan uppe i bergen. Blixtrar slog ner lite titt som tatt och startade brander. En stor lastbil kasade ivag tvars over vagbanan och kraschade in i vagracket och hela hytten pa lastbilen blev intryckt! Val i Bakersfield efter ca 2 timmars korning var det 95 farenheit varmt! Det ar varmt! Inte ett moln pa himlen och ingen vind.....Vi testkorde bilen och Jimmy bestamde sig pa fem roda att kopa den.
Vi borjade kora hemmat och precis innan vi skulle borja kora over forsta berget sa markte vi att temeraturen pa bilen borjade stiga, bilen var nara pa att borja koka....vi stannade pa forsta basta mack. Pa bada sidor om oss var det brander och det var lite laskigt da allt har ar extremt tort sa brander kan spridas vaaaaldigt snabbt. Bensinstationen var stangd pga att de inte hade nagon strom pga branderna. Sa dar satt vi strandade utan el, utan att kunna tanka, inget vatten eller nagot att dricka och ingen tackning pa mobilen. Great! Dessutom var det ca 30 grader calcius ute.... Vi lyckades fa ivag ett sms till min styvfar sa han kom och hjalpte oss. Vi fick vanta ett bra tag innan vi ens vagade lyfta locket till kylargrejsimojsen...Snacka om att man kanner sig liten nar det inte finns vatten att kopa, allt ar stangt, ingel elektricitet och ingen mottagning pa mobilen....sen borjade det helt plotsligt blasa ratt sa mycket och da borjade jag bli radd for att elden skulle sprida sig at vart hall.
Tur vi inte tog med oss mammas hund Jackie. Hon hade gatt under i varmen. Men hon ville folja med och hoppade in i bilen hela tiden pa morgonen innan vi skulle kora mot Bakersfield. Sa fort jag tog ut henne ur bilen sa hoppade hon in igen nar nagon oppnade....Denna lilla vovve alskar verkligen att aka bil!
Hur som helst sa kom vi hem tillslut, precis i tid tills vara middagsgaster kom. Vi var trotta efter ha kort langt och varit pa helspann hela dagen sa min engelska var inte den basta mot dagens slut......
Vilket aventyr!
Ovan: Jimmy med hans nya bil och Jeff som han kopte den av.

SoCal och NY


Vagtull i New York (staten), sadana finns ej i Kalifornien.


Nu ar vi hos min mamma i sodra Kalifornien. Har ar varmt och skont! Igar lag jag och solade i tradgarden vid 10-tiden pa formiddagen och da var det 27 grader varmt redan!! Pa eftermiddagen akte Jimmy och jag och tittade pa lite bilar. Jag klagar sallan pa att det ar for varmt men igar var der verkligen for varmt! Det var 109 farenheit, vad det nu blir i celcius, 35-40 kanske?? Nar vi stod och tittade pa en Cadillac som vi kanske ska kopa sa fick jag lite smatt panik da det kandes som om mina fotter borjade koka. Nar jag lyfte pa ena foten sa hade sulan pa mina ballerinaskor borjat smalta samman med asfalten!


Jag solar och laser Svensk Damtidning


Idag ar det lite svalare men fortfarande varmt och behagligt! Nu sitter jag med datorn i tradgarden med mammas hund Jackie vid min sida. Underbart! Har ar fullt av kollibris (stavas det sa?) som flyger runt och jagar varann och dricker ur engrejsimojs som mamma har sockervatten i. De har sa manga fina farger och de ar sa sma!

Jag hamtade Jackie fran PetCo idag dar hon varit pa grooming. For $45 sa blev hon badad, klippt och fick klorna klippta. Dessutom hade hon fina ljusbla rosetter i oronen men de satt inte i lange da hon skrafsade bort dem....


Jackie ar trott efter att ha varit pa grooming....


Jag och Jackie girl (mammas hund).


Igar drabbades stora delar av Kalifornien och aven Arizona av stromavbrott pga att elnatet blev overbelastat. Ingenting fungerade, trafiken var kaos. Tack och lov hade vi strom i alla fall....Detta var en stor nyhet som alla TV-kanaler rapporterade om. Nagot annat som det aven snackar mycket om nu ar alla oversvamningar i New York och pennsylvania. Vi var ju dar men sag inga oversvamningar men vi sag resterna av det....Fallna trad, elledningar somvar nere, bilar som lag pa stallen dar de inte ska ligga....Nar vi korde till flygplatsen (Newark) i mandags borjade der regna ordentligt. Det blev riktigt laskigt faktiskt!! Det var som om nagon stod med en hogtryckstvatt och spolade vatten pa motorvagen....Vi kom till flygplatsen 5 timmar innan olanet skulle lyfta, for att vara pa den sakra sidan. Vi korde fran Newburgh, NY.

Jackson/Lakrits rapport:

Jackson trivs som fisken i vattnet hos Nina och Patrik. Han ar glad och hoppar och busar hela tiden! Kanske mar han battre av att bo med tikar?? Da kanner han kanske ingen press att han maste jucka hela tiden och halla rangen? Pa sondag ska han folja med Nina och vavvan Shelby till brukshundklubben. Da ska dar tydligen bara vara smahundar som ska tranas.


Mr Jackson med bastisen Shelby


Holley och Mr J.

Lakrits skoter sig exemplarisk hos Linda. Han "jobbar" nu som personlig assistent (Lindas yrke) och ar med henne pa jobbet varje dag. Hon har aven med sig sina tre vavvor Micro, Mini och Milli. Han trivs med hennes pitbulls Indya och Hicka och hade haromdagen lagt sig tillsammans med dem i deras bur for att mysa!


Lakrits "jobbar" tillsammans med hundkompisarna Milli och Micro.

Idag kopte jag en leksak till Lakrits. En bra grej som ar bada tuggben och tandrengorings-grejsimojs....Jag tycker om leksaker till dogsen som rengor deras tander. Jag noga med deras tandhygien da det ar vanligt med dalig tandstatus pa chihuahuor.....Jackson ar ju ett exempel. Han har redan tappat en del tander.....Nina har fatt med tandborste och tandkram till honom sa hon har lovat att borsta.


Lakrits nya leksak som ska rengora tanderna nar han tuggar pa den. Dyr var den.... $7.



Jag utanfor Orange County Choppers


En OCC bike


Blooming onion, en stor friterad lok. Mycket godare an lokringar och perfekt appetizer!


Jag i New Hope, Pennsylvania.




Dessa Doggles (hundglasogon) kunde man kopa i en av butikerna i New Hope.


For att jamfora hur en normalstor lask ar pa Burger King har i USA....




Underbara USA

Igar var vi i New Hope, Pennsylvania. En trevlig liten stad som vi besokt manga ganger tidigare. Vi traffade en van till Jimmy. Vi at och drack gott. tittade i lite butiker och tog en battur pa floden intill.
New Hope ar en stad med mycket bikers, konst och hantverk. Manga New Yorkers kommer dit pa helgen.
I den lilla staden finns tva roliga hundaffarer dar man kan finna allt fran skor, hattar, hundglasogon (doggles) till klader och hundgodis....Dock ar det ratt sa dyrt sa jag handlade ingenting fastan jag hittade en del roliga saker. Jag hittade aven en massa strollers men priserna pa dem var hutlosa....
Detta var en av hundbutikerna i New Hope

USA update

Nu ar vi pa ett hotell i Orange County, New York. Vi sitter i hotellbaren och sippar pa en ol och utnyttjar gratis WiFi.
Idag har vi kort genom Newark i lite skumma neighbourhood, kul var det att se hur USA kan vara bade fint och mindre fint.....
En uppdatering om dogsen:
Jackson- han nosade igenom hela Nina och Patriks lagenhet nar han kom dit i fredags kvall. Han somnade fint i sangen och nanna hela natten. Pa lordagen var han med pa biltraff i Knutstorp och skotte sig val. Han verkar trivas och det gor mig glad!
Lakrits- Linda postade en bild pa fecebook dar Lakrits lag i hennes soffa och tog det lugnt. Han hade en kudde som huvudkudde och jag blev inte forvanad att se det....sa typiskt Svarteman! Dock skrev hennes bror att han ar lite deppig och verkar sakna matte.....Hmmmm, ska jag bli orolig??? Min lilla alskling, jag kommer och hamtar dig snart, jag lamnar dig INTE for alltid!
Sen till lite information till hundvagnskunder:
Jag ar i USA till 7 oktober. Jag lyssnar INTE av intalade meddelande pa telefonen. Skicka mejl. Jag saljer endast vagnar jag har i lager dvs en rosa och en ljusgra enkelvagn med fyra hjul, inkl regnskydd. Dessa kan inte skickas forran jag kommer hem till Sverige igen. Heavy duty pet stroller ar helt slut i lager och jag har ej fatt besked pa nar jag kan bestalla hem dessa igen....Gggrrrr....
Sa, nu ska jag ta den sista klunken av olen och sen blir det sangen! Imorgon ska vi traffa lite amerikanska vanner i staden New Hope. En mysig stad med god mat, mycket konst och hantverk. Ett stalle pa vischan dit manga rika New Yorkbor kommer pa helgen.
Forresten, har ar ca 30 grader varmt, sol och underbart!!! Snacka om att jag vill skicka hit hundarna och aldrig mer atervanda till Sverige.....
Mr Jackson hosten 2010

USA here we come!

Nu sitter jag och Jimmy här själva i lägenheten och jag måste medge att det känns lite vemodigt att inte dogsen är med oss! Jackson åkte härifrån nyss. Nina och Patrik kom hit och hämtade honom. Han är så mammig så det känndes bäst att de hade sina hundar med och bara gick och tog honom med. Han följde snällt med för han trodde att de bara skulle ut och kissa och så var ju hans favoritvovve med: Shelby, som han avgudar.

Lakrits är hos Linda och jag har redan ringt och frågat hur det går. Det går bra och Svarteman sköter sig. Tack och lov så är han undergiven mot hennes enda hane, Mickro. Micro var så söt när jag lämnade Lakrits. han lät som ett litet sågverk och raggen stod rakt upp men han gör inget, han bara låter. Lakrit böjer ner huvudet så fort han får syn på Micro, duktig kille!

Imorgån åker vi till USA för fem veckors semester och det ska bli underbart att äntligen få komma "hem"! För USA känns verkligen hemma!

Jag kommer uppdatera om killarna och hur vi har det. Jag kommer dock inte kunna skriva med å-ä-ö så stavningen kommer bli lite lustig....



Lakrits med en plastboll som han hittade en kväll när vi var ute och gick kvällsrundan. Den var rolig tyckte han och varade inte så länge....

Iphone

Se vilka fräcka bilder man kan ta med en Iphone! Alla tre har Jimmy tagit och "fixat till". Dessa är våra ögonstenar:


Mr Jackson


Lakrits


En av våra bilar (Oldsmobile Toronado 1966)

Så typiskt....

...Lakrits! Fick denna bild av en kompis. Hon fotade Lakrits in action när han gjorde hyss. Men jag är inte förvånad för mitt lilla svarta matvrak som bara väntar på att vi ska äta upp så han får resterna.... Här har han hoppat upp på bordet på balkongen och stoppat huvudet i en bunke med vaniljvisp. Bunken var klinisk när Svarteman var färdig....


Tack Ina!

Tack bästa Ina för att du tog dig tid att fixa mitt hår idag! Ina stressade in till salongen mellan sondmatningar/flaskmatningar av valpar för att göra mig fin i håret inför USA-resan. Det uppskattas!


Nu är håret så här kort igen.


Ina (med sin Puma) till vänster

Diva

Tänkte visa en bild på Lakrits ena dotter. Diva heter hon (Amqu´s Suki of Lakrits). Hon har nu blivit 5 månader och är ett litet bustroll. Hon bor i södra Skåne. Jag tycker hon är väldigt lik mamma Kelshy i ansiktet men pappa Lakrits till färg och "busighet".


Amma sökes: update



Detta är Mini. Det är tiken som jag skrev om tidigare, vars ägare sökte en amma till. Idag mår hon och valparna bättre. Mini ska fortfarande inte dia alla valpar själv på heltid. Valparna har hunnit bli två veckor och alla lever. Lilla kossan (tik) är dock mycket mindre än sina syskon men är pigg och kämpar mot bra när det är dags för sondmatning. Katarina (Ina) har sondmatat valparna var 3:e timme. Nu sondmatas bara lilla kossan då och då när hon inte tar flaskan ordentligt. Mini sköter sina valpar perfekt och får dia puppisarna lite då och då men inte på heltid så att hennes hälsa inte riskeras. Detta är nästan ett mirakel, att både Mini OCH valpar överlevde. Mini var nära att stryka med men har klarat sig tack vare bra veterinärer och en hängiven och envis matte som ägnar all sin tid åt Mini och de små.

Mini är mamma till min Jacksons enda kull. Dock är det ej denna kull som är Jacksons.

RSS 2.0