Dubbelskift

Lakrits arbetar hårt nu, dubbelt faktiskt. Dels som vaktmästare i fönsterkarmen och dels som Jacks personliga städare. Jackson han ligger mest på latsidan i solfläckarna på golvet.


Nattpromenix

Nu ska vi gå och möta husse och Jack som varit ute och svirat ikväll.
Reflexväst på så vi syns ordentligt!


Anmäld

Då var Lakritsbiten anmäld till viltspårskurs i höst. Tyvärr var kursen full denna våren :( ska bli så kul!
Stockholm

Helgen i Stockholm var kul men tiden gick fort. Tyvärr så fungerade hundarna inte ihop. Eller nja Sotis fungerade inte min mina herrar. Det första dygnet vågade sig Lakrits inte ut i vardagsrummet där vi var. Han satt och darrade i trappan och hallen. Så fort han närmade sig köket eller vardagsrummet så flög pappas hund Sotis på honom. Lakrits försvarade sig såklart men han viasade tydligt att han inte ville ha bråk. Jackson hamnade också i btåk med Sotis och Jackson som aldrig bråkat med någon annan hund än Lakrits tidigare. Sotis blev mycket avundsjuk om hans husse och matte pratade ned mina killar och även med Jack! Han kanske skulle komma på boot camp till mig? Han tycker om mig så varför inte...

Nästa gång jag ska hälsa på pappa får Lakrits stanna hemma.

Sista kvällen lyckades vi ta detta foto men Lakrits kunde inte vara med... Han satt några meter ifrån.
Räddaren i nöden

Jimmy räddade en kaninunge från en katt idag. Han hörde kaninen skrika för livet och såg att katten försökte ta den. Han skrämde bort katten och ringde mig. Jag såg att den var stor nog att äta själv så jag bar bort den från gatan och satte den i buskarna. Då sprang den mot friheten in i parken. Så söt den var. Hade den varit så liten att den diade så skulle vi fått lämna den till djursjukhuset eller något ställe som kan tänkas ta mot sådanna små liv.


Redo matte!

Killarna är redo för en bilfärd till Stockholm. Väskan hann precis nudda golvet och få satt de redan i den! De vet precis vad som gäller när bärväskan tas fram...


Bokkompis

Jag som aldrig läser böcker i princip, är helt fast. Läser en bok om tsunamin som heter När livet stannar. Indya gör mig sällskap. Så mysigt med en son som sover tungt, en bok, en kopp te och en hund tätt intill.


Barnvakt

Indya har fått anställning som barnvakt.


Tillägg

Tilläg till föregående inlägg:
Jag hinner sällan göra fina blogginlägg nu för tiden. Det blir mestadels mobilinlägg och jag lyckas aldrig stava rätt på iPhonen. Knapparna är så små. Så ha överseende....

Bonusbild på Jack 6 månader som hjälper mamma och pappa med inköpslistan :)


Mina monster

Var nyss ute med mina små monster. Inget trevligt väder idag. Imorgon åker jag till pappa i Stockholm. Doggar a följer med såklart. Indya blir hemma med reservhusse. Hoppas på att Lakrits och pappas hund Sotis kommer bättre överens denna gången....

Några har frågar mig hur jag hinner med allt...Det gör jag inte, varför jag bloggar mindre. Jag har så mkt jag vill skriva om men har tyvärr inte tiden. Läste om smuggelhundar i Hundsport igår, fruktansvärt!!

Ha det bra!


Jag och Lakrits

Idag kom jag på iden att jag och Lakrits ska hå kurs i viltspår. Jag känner att jag vill gaven aktivitet med Lakrits som inte innefattar barn...det kan vara skönt att få lite egentid med Lakrits med något som hag tycker är riktigt roligt. Jag gar nu kontaktat en hundskola som håller kurser i viltspår och hoppas att det finns en plats kvar åt oss för vårens kurs. Hoppas hoppas hoppas!!!


Mys

Det är trångt i knät idag... Alla vill bli kliade. Mr J ligger bakom min rygg och vill vara nära han med. *Love my dogs!*


Morgonprommis

I morse mötte jag upp Sabine och hennes doggar så tog vi oss en promenix vid havet. Mysigt! Jag var ute i nästan två timmar. Nu ska jag göra oss i ordning för snart är det dags för babysim.


Gottis

Bilen vi köpte i usa kom förra veckan och i den packade jag ner lite hundgodis. Gissa om Lakrits ögon blev stora när jag packade upp detta idag! Såklart fick de smaka, en av varje dessutom. Festligt!


Underbar dag!

Vilken härlig dag! Jack sov 10 1/2 timme sammanhängande i natt så jag är riktigt utvilad, skönt! Vädret var underbart, riktigt vårväder. Jag, Jack och dogsen var ute och gick i 4 1/2 timme! Känns i benen nu.... Vi gick från Hammars Park till Västra Hamnen, åt lunch på Espresso House, gick runt och kollade på alla fina hus där och sen gick vi halva vägen tillbaka, resten buss. Vi hade orkat gå tillbaka men jag anade att Jack inte skulle hålla humöret på topp så länge till så det fick bli bussen hem...Killarna satt så fint utanför Espresso House och väntade medan jag beställde. De brukar skälla när de får sitta utanför och vänta men idag sa de inte ett pip men det kan bero på att de såg mig genom fönstret. De hade stenkoll på matte. Jag drack en latte och åt en smörgås, killarna fick en Pedigree dental stix och Jack fick en nappflaska. Vi satt i solen och njöt. Jag fick till och med ta av mig jackan för det var så varmt och skönt i solen.

Konstigt nog var dogsen inte särskillt trötta när vi kom hem. Deras kondis är det inget fel på! Inte min heller....

På kvällen åkte jag hem till Ina och kelade med hennes femtioelva chihuahuor.

En mycket trevlig dag! Nu väntar sängen!RSS 2.0