Hästar

Vi är gåendes från Hamnars park till Ribban för att spana in hästarna. Det ska vara EM i fälttävlan.


Tålamod

Återigen, jag beundrar Lakrits tålamod med Jack! Jack snodde tuggbenet men gav tillbaka det och Lakrits sa inte ett pip/morr!! Så höll de på fram och tillbaka flera gånger och det var tydligen kul!


Tiny Warriors

Idag hälsar vi på hos Ina som har kennel Tiny Warriors. Vi hjälps åt att skrapa tandsten på alla dogs och det krävs att man har tålamod.... När det är färdigt ska hon klippa mig, vilket verkligen behövs!

Helt otroligt vad mycket stuff man ska ha med sig till ett barn bars för att man ska hem till någon annan....

Här är några av dogsen:


:)

Lakrits brukar ha roliga sovplatser men idag var det Jackson som valt en lite otippad plats att vila på....


Födelsedag

Idag fyller jag år och det har firats.


Laaaakrits!!!

Klantiga byracka! Hoppar upp rakt i popcornskålen....


Fin avslutning

En bra avslutning på en trevlig dag blev middag med familjen och svärfar på Kalk. God oxfile' med kantareller och potatiskaka. Dogsen delade på mina rester. Vi gick dit så idag är killarna verkligen välrastade....


Skrylle

Det blev en härlig promenad i Skrylle idag. Barnens humör var på topp och hundarna skötte sig. Picknick i skogen och lite apportkastning med labben Tindra. Mina killar höll sig så långt från vattnet som möjligt...


Förväntansfulla

Idag ska vi till Skryllegården och gå en långis med Angelica. Hundarna ligger förväntansfullt och tittar när jag packar kylväskan.


Barnvakt

Bäst att sitta så långt i från Störet som möjligt....


TropiClean fresh breath

Köpte denna idag. Har sneglat på den ett tag och hört att det ska hjälpa. Det var lätt att applicera på tänderna och luktade gott! Tydligen så ska den mjuka upp tandsten så att den lätt går att borsta bort. Kostade 99 kr på Vacker Tass.

Pulvret Anti Plaque fungerade inte alls på mina killar och de fick det varje dag i över ett år....så hoppas nu på denna gel!


Jaaaaackson!!!

När jag går genom bilderna ser jag detta. Jäkla Jackson, han ska alltid jucka! Stackars Lakrits....


WP

Idag träffade jag Linda och en del av hennes enorma flock hundar...vi träffades på S:t Hans backar i Lund och tränade lite weight pull med dogsen. Lakrits drog 3 kg och Jackson 525 gram. Hur Linda orkar ha koll på alla koppel förstår jag inte... Jag hade tillräckligt huvudbry med två hundar med kedja och ett barn i vagn!!
Nu ligger killarna och jäser och det är de väl värda!

Jack älskar hundar, märks det??


Trots

Vi trotsar reglerna lite och följer med matte och Lillebror på lekplatsen...


Pyssel

Medan sonen sover middag passar jag på att pyssla lite. Jackson är ett mysigt sällskap på bordet :)


Gotter

Jag har gjort lite egna gotter till killarna. Torkad blodpudding. Snacka om att de fjäskar nu...


Diet

Lakrits är på diet eftersom han ska ställas ut om ca en månad. Det är dock inte lätt att banta honom då Jack sitter och matar honom... Han har nu förstått att det är jättekul att mata hundarna och kastar ner mat på golvet.... Busunge!


Anmäld

Nu lite i sista stund har jag anmält Lakrits till Sofiero. Jag tänkte inte ställa ut men efter helgens besök på Ronneby int. Dog show fick jag tillbaka suget igen.

Jag och mannen hade barn och hundfri helg på spa i Ronneby och så råkade jag se att det var hundutställning där, vilket jag helt missat. Jag var ju bara tvungen att ta mig en liten titt där och träffade på Ina och då bestämde jag mig för att nu jäklar ska jag ställa igen!

Lakrits går från och ned ikväll på diet... Han har blivit lite rund om magen och när han redan är en stor herre vill jag inte att han blir ännu större!


Varmt

Mina hundar klarar inte värmen lika bra längre. Lakrits har alltid haft lätt för att bli överhettad, med sin tjocka svarts päls. Nu är Jackson den som påverkas mest, tycker jag. Kan det ha med åldern att göra? Jackson är 6 1/2 och Lakrits 5 år. Det är ofta nu som Jackson får svårt att andas och kvarkar när vi gått en runda i värmen. Han vill gärna få snålskjuts under barnvagnen och försöker klättra upp även i farten när vagnen rullar...

Idag fick vi avbryta vår promenad som jag tänkt gå, rundan vid/under öresundsbron. Hundarna orkade helt enkelt inte. Dessutom pep Jack för han var för varm han med. Vi gick hem och badade i poolen på balkongen istället.


Strandhäng

Idag blev det strandhäng på Sibbarp.
Mysigt men sand ööööverallt.....


Till er med barn

Vill rekommendera denna bok: Första boken om Mig. Den är så fint gjord. Man skriver in allt som händer ens barns utveckling, födelsedagar, olika händelser mm. Hundarna är såklart med i denna bok på foto. Jag har beställt framkallning på ett kort med Jack och vovvarna som ska sitta på sidan om "jag och djuren". Fotot bör komma i lådan denna veckan. Boken är köpt på Akademibokhandeln.Utflykt

Idag hade vi picknick i Kungsparken. Så mysigt! Vi satt på en filt i skuggan och åt vår medhavda lunch. Jack tyckte det var skitskoj att leka med dogsens koppel men jag tror inte att dogsen tyckte att det var lika kul...efter det gick vi till Harmoni barn och köpte ett par lära gå skor till Jack. Svenska kvalitetsskor till min älskling! Dogsen fick följa med in eftersom jag frågade så snällt och att de satt fint i barnvagnen.

På vägen hem fick Lakrits och Jack samsas om utrymmet i vagnen och det gick jättebra! Jag beundrar Lakrits tålamod med Jack!


Inget Ven

Imorgon hade vi planerat att åka till Ven och hyra cyklar men det ska regna... Typiskt! Jag som sett fram mot att få se hundarna springa bredvid cykeln och sonen sittandes i en kärra bakom! Jag har införskaffat sangria och lite gotter att ha med... Men nu ska vi försöka samla hela familjen och göra ett nytt försök i början av september istället. Det borde i och för sig vara bättre för dogsen med tanke på värmen.


Sunday bbq

Söndagskvällen spenderades i parken med grillning, lek på lekplatsen och lite bus med vovvarna. Vi grillade hamburgare och Lakrits och Holley tuggade märgben för glatta livet. De andra två finsmakarna brydde sig bara om att tigga vår mat...


Varmt

Vi var ute och gick och jag råkade välja en för lång runda för dogsen denna varma sommardag. Jackson strejkade och fick åka under vagnen. Lakrits kylde ner sig på sin kyldyna när vi kom hem. Såååå skönt tyckte han.


Kärlek!

Mina tre älsklingar: Mr Jackson, Jack och Lakrits.

Jack fyller 10 månader idag. Inte klokt vad tiden går fort!


Body guards

Dogsen vaktar lillebror när husse är på Förenade Motor och handlar bilar :)
Våga bara närma er! Visst ser de farliga ut....?


Ny lokal

Husse har fått ny lokal och idag var vi där och städade för det såg ut som ett rent helv... Dogsen fick en egen hörna att vara i när de ska vara med husse på jobbet. Om han håller på med farliga vätskor eller kör in och ut bilar måste de sitta i säkert förvar så inte en olycka inträffar...Jackson kom på den briljanta ide'n att man kan flytta hela hagen... Men det ska jag allt sätta stopp för!


RSS 2.0