Smart!

 
Så här är ju helt perfekt att "frakta" dogsen när det är för varmt att springa bredvid cykeln! Detta är Ville och Hasse, mina killars hundpolare.
 
 

Tåliga Lakrits

Lakrits har ett sådant tålamod med barn. Han har aldrig ens morrat åt ett barn. J
ack har verkligen dragit honom hårt i pälsen men han har bara tittat bedjande på mig och drar Jack för hårt så skriker han i stället. Här är han med min kompis dotter Tuva 20 månader. Hon kramar Lakrits (rätt så hårdhänt) och Lakrits är lika glad för det: han är så duktig!
 
 
 
 
 

Hemma igen

Nu är vi hemma igen. Tågresan gick bra. Totalt 7 dogs samtidigt på tåget och det gick jättebra! Jack fick lite extra krydda på nappen (=hundhår) under tågturen men han var lika glad gör det.

Dogsen är återförenade och var glada att se varann.

Natti natti


Seglarvavvan Jackson


Idag är det varmt och skönt. Så varmt att vi var tvungna att svalka oss i det blå. Idag är sista dagen på sjön och imorgon tar vi tåget hem till Malmö.


Nannigt värre

Varför gå upp när nan ligger mysigt nerbäddad i förpiken?


Vi tre

Kärlek!


Lakrits

Diana motionerar Lakrits när jag är borta. Han älskar att springa, specielkt när bästa kompisarna Hasse och Ville är med!


Sjöliv

Sjölivet är underbart!
Igår var det strålande sol och varmt men det blåste ca 15 m/s så vår landning mot bruggan med sidovind blev något kaotisk men vi är hela och båten hel...


Mina fina pojkar!

Där Jack och jag är, där är pälsklingarna! Igår skulle de trängas med oss i fåtöljen när Jack fick sin välling. Mys!


Vi ska med!

Hundarna har inte använt en bärväska sedan Jack föddes för snart 10 månader sedan. Nu sitter de alltid under vagnen om det behövs. Igår tig hag fram väskan och den hann knappt nudda golvet innan båda två hade placerat sig i den :) vi ska med matte!!!!
Så gulligt!


Bokat och klart!

På söndag tar jag, Jack och Jackson tåget till El Stockholmo för 6 dagars segling i skärgården med pappa och hans 3 veckor gamla båt! Myyyys! Jackson blir skepparvavva i år igen. Lakrits blir hemma med husse eftersom pappas hund inte riktigt är överens med Lakrits....jag känner att det blir lite mycket för mig att hålla koll på två tre hundar som garanterat kommer fara ihop samtidigt som jag ska ha koll på lilla Jack...


Trevlig helg

Önskar jag och Mr J.
Vi ska äta på Strandhuset nu. Bor ni i Malmö så testa det! Fenomenal ser i e och underbar mat! Stans bästa resturang.


Barnfri

Vi är barnfria i 24 timmar. Nu ska jag njuta i solen på balkongen med dogsen, en kall cola, choklad pch CB. Ikväll blir det ev baluns.

Gött!


Räver är hemma

Jackson är hemma igen och har 4 tänder mindre. Han är groggy och går lite stappligt men verkar i övrigt må bra. Han fick lite tuggisar av veterinären som ska vara bra för bissingarna. Hans tunga tittar ut lite precis som hundar med sk öppet bett och det har han ju bokstavligen :)

2800 kr fattigare är jag (Jimmy...).

https://cdn2.cdnme.se/1623974/6-3/pic_51deb9e09606ee185325e805.jpg" class="image">


Min lilla räv

Är just hemkommen från veterinären med endast en hund....


Jackson är kvar för idag ska han sövas och dra minst 6 (!) tänder. Jag har sovit dåligt i natt för att jag är rädd att endast få hämta hans halsband och koppel i eftermiddag.... Har hört flera historier om chihuahuor som inte klarat narkosen. Nu vill jag bara att dagen ska gå fort så jag får hämta hem min lilla räv igen!

Veterinären tittade på Lakrits öga idag med och det är så mycket bättre men vi måste tillbaka nästa vecka igen, suck!

Jag och Jackson imorse:


Motion

Idag och igår har vi verkligen fått motion! Igår åkte jag inlines från Hammars park till Västra Hamnen, hundarna sprang bredvid vagnen. I mellanåt fick de vila på kyldynan. Det var dock lite väl varmt för den typen av motion....Lakrits hyperventilerade...

Idag har jag gått med svärmor fram och tillbaka Arlöv-Alnarp och runt bland trädgårdarna där. Hon hade med sig fika: rödvin, ost, kex och melon. Mysigt! Vi satt på en bänk och festade loss. Rundan avslutades med en tuggsko till Lakrits på Grizzly Zoo.

Ikvälk blir det valpmys hos Ina. Hennes chivalpar är 4 veckor.


Flitig

I dagarna har jag varit flitig. Jag har sytt pinkeskydd i två olika storlekar. Fyra stycken (ej med på bild) har jag redan sålt. Jag gillar att pyssla och får passa på medan sonen sover...jag är ju ingen sömmerska men tycker de är fina ändå ;)

80 kr st eller tre st för 200 kr.
Vaxduk på insidan för att bindan inte ska glida åt sidan.



Saxtorp

Idag har vi solat oss i Saxtorp med Diana och hennes hundar Hasse och Ville. Jag och Jack doppade benen i sjön men det var kallt som tusan. Lakrits tränade lite på att hämta sin apport i vattnet. Simma och hämta den vägrade han men gå i till magen var helt okej. Det var rätt många hundar där idag så tyvärr kunde jag inte ha mina lösa.... En riktigt trevlig dag har vi haft och sand har vi överallt nu...



BFF

Bästa kompisarna Hasse, Ville, Lakrits och Jackson hade ikväll playdate och middag på Strandhuset på Sibbarp. Gott men lite väl kallt på slutet.


CB' yngsta läsare

Det ska börjas i tid. Jack läser Chihuahuabladet.


Sista vagnen såld

Igår sålde jag min sista hundvagn. Jag ska inte sälja hundvagnar mer då jag vill koncentrera mig på annat. Kanske fortsätter jag någon gång i framtiden...

Jack visar här att även buggy first class fungerar alldeles utmärkt för en 9 månads bebis på 11 kg. Det var fantamej lättare att köra än med hans egen Maclaren stroller!



Återkollen

Igår tittade två veterinärer på Kakrits öga, varav en specialist på ögon: Dr Nilsson. Det har läkt lite men är fortfarande inte bra så nu ska han ha kränen fyra gånger dagligen istället + ögondropparna silky eyes. Det får inte ges samtidigt så nu har jag 6 tider att ha koll på. Tur jag är mammaledig så hag har tiden....

Lakrits var så snäll och lät Nilsson rota omkring med en bomullstusspinne i ögat. Inget krångel eller skällande på de andra hundarna i väntrummet. Duktig ponke!


Minigolf

I söndags blev det lite minigolf med Patrik och Nina. Blåsigt värre var det men trevligt ändå! Dogsen var med och chihuahuorna frös som bara den. Jackspn fick värma sig innanför min jacka och Lakrits och Shelby blev nerbäddade under Jacks vagn. Sheltien Holley ville bara jaga våra bollar :)



https://cdn3.cdnme.se/1623974/6-3/pic_51d306d8e087c3336fc82b84.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1623974/6-3/pic_51d306e9ddf2b3160b4cdb36.jpg" class="image">


Återkoll

Imorgon ska vi till Fru Doddy veterinär igen för att kolla upp så att Lakrits öga har blivit bättre. Det ser bättre ut men vad vet jag...


RSS 2.0