Lördagsfika

Mysig fika med familjen i höstsolen i Vellinge på Mimmas. Dogsen är med såklart!


Hmmmm

Min mamma hittade dessa i Mexico (?). Någon form av mat som jag hoppas inte innehåller chihuahua...


Svamptider

Igår var jag, Jack, dogsen och Jacks gudmor i Skrylle. Vi gick en mil och längs med vägen plockade vi ca 3 kg svamp! Så härlig hösten är med alla färger och dofter. Svampen blev lynch idag: stekt med lök på en smörgås!

Idag är det familjefotografering hos fotograf Marie i Svedala, som står på schemat.


Lite pyssel

På onsdag ska vi ta ett familjefoto his en fotograf och självklart ska dogsen vara med! Därför har jag idag pysslat ihop två rosetter som de ska ha runt halsen på fotot. Ska bli kul att ha ett "riktigt" familjefoto inramat på väggen!


Horoskop för hundar

 
Jag hittade etta på facebook för en tid sedan och tyckte faktiskt att det passade in på mina killar. Den ovan stämmer på min Jackson som är född 2 januari 2007. Det med att "lyx är onödigt" stämmer dock inte! Jackson tycker om allt som är dyrt.....han nekar billigare skicka men älskar parmaskinka till exempel....Han leker gärna inte med andra hundar utan vill hellre stå och titta på. Han är född gubbe min lilla räv.
 
 
Detta är Lakrits. Han beskyddar sin flock och är väldigt känslig (=förstår precis när han gjort fel och visar tydligt när han skäms eller blir sårad).
 
Horoskopen kommer från en bok som jag i skrivande stund inte kan minnas vad den heter.
 
 
 

Inga hundvagnar till salu!

Jag har slutat att sälja hundvagnar och har inga i lager.
 
/Jenni

Sofiero Int. 2013

Domare: Åsa Andersson
Kritik: Very Good för Enbacken My-Black-Sweet rejäl hane med långa linjer. Välformad skalle. Utmärkta öron, välformade ljusa ögon som stör helheten något. Fin överlinje, bra svans, bra vinklar, lång länd, rör sig väl från alla håll. Visar sig mycket väl.

Åsa Andersson var en trevlig domare som verkar föredra välpälsade kvadratiska hundar med typad/rund skalle.


Jag håller med hennes kritik till fullo även om jag önskar ett bättre resultat. Hon sa att han fick VG därför att hon ansåg att han var lite för stor men att han rörde sig och visade sig väldigt fint! Hon önskade att de andra i klassen visade sig lika fint som Lakrits....

Lakrits skötte sig ypperligt och stod fint och stilla med ständigt viftande svans så jag är rätt nöjd ändå!


Imorgon så

Imorgon är det utställning på Sofiero i Helsingborg. Lakrits och jag tränade lite idag. Han behöver knappt träna då gan står stilla och fint på bordet. Min duktiga vovve!


Mysfaktor

Jackson kan det här med att mysa på hög nivå...


Lampa

Såg denna underbara lampa på ILVA. Bara måste ha!!! Julklapp till mig själv kanske....
499 kr.


Bad

Bad stod på morgonens schema. Det blev bad samtidigt för båda unge och hundar. Efteråt tog vi en mysig slummer i sängen och Lakrits visste inte hur nära han skulle ligga...helst ända upp i armhålan! På söndag är det utställning!


Inlines

Det gäller att passa på innan vintern kommer...en kvällstur med dogsen är inte fel!


Tick picker

Har idag invigt denna fästingplockare och den var super! Tog bort Jacksons andra fästing sedan han fick scalibor i början av maj.


Trevlig helg!

Vi börjar helgen med bad i pool, grillning och sol!


Balkonghäng

Vi passar på att mysa i solen på balkongen när Jack sover. Killarna är så mysiga och ska ligga så nära de bara kan!

När lillkillen har vaknat ska vi till lekplatsen. Där brukar dogsen vara poppis bland alla barnen. Kanske blir det lite agility med. Igår hann vi bara träna ca 5 minuter innan det kom två tjejer med sina hundar... Då gick vi eftersom mina killar inte kan hålla klaffen när andra okända dogs kommer för nära....


Kökshandduk

Se vilken fin kökshandduk jag fått av mamma! Den vågar man ju knappt använda....


RSS 2.0