Ensam morgon

När man har barn uppskattar man (jag) att ibland vara ensam och ha lite tid för sig själv. Idag fick jag en sådan morgon. Lyx! Jag ska på utbildning hela dagen och börjar inte förrän 8:30 annars börjar jag 07.... Det blev en lugn promenix i parken med dogsen, duscha innan jobb vilket aldrig händer annars för att jag är morgontrött och mysig frukos hemma med dogsen! Jag äter min frukost på jobbet under rapporten på morgonen annars.... Lyx en vardag för mig, underbart! Jackson som är min trogna följeslagare var mig hack i häl hela morgonen.
Lite av varje

Har haft lite pälsvård: snoppar och tassar ansade från lurvig päls, ögon och tänder rengjorda, klor klippta och pälsar borstade. Avslutningsvis lite luktegott. 
Lakrits är otroligt med sitt sprättande efter varje kisslyft så hans klor har jag inte klippt på minst ett år, endast tummarna som han inte sliter ner.

Igår var det blå himmel och soooool! Jag som alltid får rasta hundarna i mörker på vardagarna men igår var det ju ljust! Tänk vad man kan bli på gott humör för lite! Jag, Jack och dogsen tog en promenix på över en timme efter jag slutat jobba och det var ljust ute!! Yeah!
RSS 2.0