Något att se fram mot!

Jag har tänkt att göra en sak som jag har på min "bucket list" nämligen att anmäla Lakrits till vårdhundsutbildningen! Jag har nu anmält till lämplighetprovet inför vårdhundsutbildningen. Om han klarar det så ska jag anmäla honom till utbildningen.
 
Det är bara några "problem"..... 1. provet kostar 2500 kr + moms så jag hoppas innerligt att jag hinner spara ihop till det då provet är den 27/2 i Veberöd. Denna veckan har jag vab:at två dagar och de två kommande månaderna har jag ansökt om föräldraledigt några dagar så kommer inte att få hel lön på ett tag....
2. Kanske klarar Lakrits inte ett moment: hundmötet. Men vi tränar aktivt med skvallerträning och min lilla svarta herre har fattat galoppen. Dock har han en gräns på 5-8 meter, närmre än så klarar han inte utan att skälla.
3. Utbildningen kostar nästan 50.000 kr (!) och är inte CSN berättigat så jag får betala ur egen ficka....och den fickan är tom efter föräldraledigheten....Så vet ni något bra stipendium jag kan söka så tar jag tacksamt mot förslag!!! jenni.akesson@hotmail.se
 
Går det inte så går det inte men då har jag i alla fall försökt uppfylla en av mina drömmar!
 
Lakrits har varit med mig och jobbat på vårdboende tidigare och han passar utmärkt där så jag hoppas att detta går vägen!
 
Visste ni att läkare idag skriver ut vårdhund på recept?? Coolt va? I Uppsala är det tydligen rätt så vanligt, Vad jag vet ska två boende i Stadsdel Söder (gamla Fosie) i Malmö prova på vårdhund nästa år. Tänk om jag och Lakrits hade kunnat bli anställda där!!
 
Jag och Lakrits på en utställning i Danmark 2012.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Kolla upp "Stora Fond boken" där borde finnas stipendium du kan söka

Svar: Just ja! Tack! Ska jag göra
Dogomania

2013-11-20 @ 15:04:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0