Natti natti

Man hinner ju knappt sluta jobba innan det är dags för sängen igen....suck!
Natti
Stoooorm!

Idag blåser det som fanken i Skåneland! Riktigt läskigt! Vi har räddat utemö lerna från att flyga över räcket på balkongen och även tagit in delar av huset (!) som kommit flygande! Det går inte att rasta dogsen ute så kissepinne är installerad i duschen. Hoppas bara de fattar vinken.... Jag kom på ide'n på vägen hem från jobbet, hihi.

Dogsen är jätterädda och följer mig slaviskt och flämtar ständigt....stackarna!Present

Lakrits älskar att öppna presenter. Idag tejpade jag ihop en kartong så han skulle få jobba ordentligt. Inuti låg en godis och ett tuggben. Bra aktivitet en regnig dag!Gotter

Lite söndagsgott. Dogsen fick lite tuggben. Bone apetit!

CB

Ett glas vitt och rolig läsning. Kvällen är räddad!Hund på jobbet

Jag har nytt jobb: som sjuksköterska i Malmö kommun.i umorgon är det dag 5 på jobbet och ev kommer Mr Jackson att följa med mig till jobbet imorgon. Just nu går jag bredvid och lär mig alla rutiner och system så om jag känner mig säker så får han följa med imorgon. Börjar med bara en vovve för det är ju inte menat som något hunddagis så det ska ju inte störa mitt arbete. Lindängelund har ibland besök av vårdhund så därför är det ok att ta med sin egen hund i mellanåt. Yeaaah! Både Jackson och Lakrits har "jobbat" på vårdboende tidigare. De är dock inte utbildade vårdhundar (men små och folkkära). 
Ny bur

Nu har jag införskaffat en bur till så dogsen har varsin. De kan inte sitta i samma för då "kommer de ihop sig". Det är precis jag får in barnvagn och burar i min Saab 93. Nu åker alla säkert och Lakrits är glad för att han kan se ut ( hans bur är överst).Sjukling

Idag är jag en sjukling med hes röst och hosta. Det har inte blivit så mycket av dagen men en liten runda bland höstlöven orkade jag med. Dogsen fick leta upp sin middag som jag gömt i hela lägenheten. Lakrits är så snabb att leta upp torrfodret så Jackson hann väl få i sig tre ynka kulor innan allt var slut...Jack som satt och lekte i sitt bollhav skrattade åt Lakrits när han sprang omkring som en tok upp och ner från möbler och fönsterkarmar.

Nu avnjuter killarna de sista två greenisarna och sen tar vi nog natt här innan jag hostar upp en lunga....Mysmannen

Jackson kan det här med mys! Vi tar det lite lungt medan Jack är hos dagmamman på inskolning. Om en halvtimme går vi hemmifrån och hämtar hem honom. Kul att dogsen kan följa med och hämta ;)Blogg

Jag har startat en blogg till som handlar främst om scrapbooking men även livet, familjen i h hundarna.

www.scrapbookingbyjen.blogg.se 
Designen är under uppbyggnad...


Family photo

Vi tog familjefoto och 1 års foton på Jack för två veckor sedan. Här är resultatet och jag är så jäkla nöjd!
En höstdag

Vi har varit ute länge idag och invigt Jacks nya cykel, lekt i sandlådan och haft fika ute. Underbart höstväder med sol och vindstilla. Hundarna har njutit i solen!

Imorgon börjar allvaret då Jack ska skolas in hos dagmamman Lisa. Om en vecka börjar jag att jobba (har nytt jobb). Hundarna kommer att få hålla dig länge om dagarna nu då Jimmy inte kan ha med dem varje dag på jobbet men förhoppningsvis 4 dagar utav fem i alla fall... Jag hoppas att kunna ha med dogsen själv på jobbet men vill inte fråga om det så här i början. Vill bli "säker i kläderna" med övriga personalen innan jag tar upp denna fråga med mina kollegor.
Byracka

Letade efter Lakrits idag och fann honom på bordet! Jäkla byracka!


Kallt

Förskräckligt satans kallt ute tycker herr Räv som värmer sig i åkpåsen i vagnen....


RSS 2.0