Se hit! Agilitykurs!

Hej alla chihuahuacirklare!
I februari kommer chihuahucirkeln att hålla en agilitykurs för medlemmar. Kursen kommer att vara ett tillfälle och förhoppningsvis att hållas på Storegård hundpark (innomhus) utanför Lund. Kursen kommer att hållas utav mig och Nina Ternby. Vi kommer gå igenom grunderna och visa med våra egna vavvor. Sedan får deltagarna testa på. Vi kommer att ha ett maxantal deltagare på 10 ekipage. Minimumålder för hunden är 1 år.

Mer info kommer så fort vi fått klartecken från Storegård. Ni kommer att kunna se infon här på bloggen och på Chihuahuacirkeln.se kanske även på chiforum.se

Anmälan kan inte göras ännu utan info var och till vem kommer....

Info om Storegård hundpark kan ni se på www.storegard.se och ni kan även läsa om Lakrits och hans kompisars äventyr på Storegård i det senaste numret av Chihuahuabladet (Skrivit av mig och bilder av Loretta Gyllenbrodd).

Storegård


Lakrits och jag


Nina och Shelby


Lakrits


Ninja (1,5 kg) som testar agility för första gången


Agility är perfekt motion för dig och din hund samt även mental träning för vovven! Alla vavvor kan! Även de allra minsta (se Ninja) det är bara att testa på de lite mindre hindren (Storegård har hinder för stora och små hundar). Lakrits är duktig och klarar hinder som är 45 cm höga men vi brukar träna på de som är 30 cm då han är snabbare på dem.

Kanske ses vi på Storegård i februari?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0