Shoppingrunda

Idag var Linda och shoppade. Då hade hon de små vovvarna med sig -i hundvagnen! Vagnen har hon köpt av mig, en heavy duty pet stroller. Visst är det praktiskt! Dogsen slipper vara hemma och Linda slipper bära alla kassar.

Chihuahuorna Mini, Micro och Milli




Kommentarer
Postat av: Annica

Naww vad söta! Det hade varit väldigt trevligt att gå och handla med vovven men var gör ni det utan att bli utskällda till tusen? Jag kan bara gå in i djuraffärer med min alla andra butiker har ju skyltar om hundförbud. :-( Om det ändå var mer som i Tyskland där man kan gå på lyxiga shoppingcenter med vovven och alla välkomnar det.

2011-08-06 @ 23:02:55
Postat av: Fanny

sötnosar! kommer ni till sofieros hundutställning i september? :)

2011-08-07 @ 16:47:55
URL: http://melkerpug.blogspot.com
Postat av: Jenni

Annica:

Har jag hundarna går jag in på alla shoppingcenter. jag lägger bara en filt över vagnen så ser det ut som om jag har ett barn som sover...I butiker brukar jag fråga innan jag går in och jag får JA i 9 utav 10 butiker. Jag tar givetvis inte in dem i mataffärer...Det är faktiskt sällan jag blir nekad att ta in dem i butiker i Malmö.

2011-08-09 @ 05:23:34
Postat av: Jenni

Fanny: Jag kommer inte till Sofiero i september då jag är i USA hela september och en vecka in i oktober. Lakrits kommer däremot att vara med på utställningen men inte ställas eftersom han får hänga med en kompis som passar honom åt mig (hon skall ställa sin tik). Vi kommer dock till Växjö.



/Jenni

2011-08-09 @ 05:25:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0