Drömmar

Mina killar drömmer ibland. Gör era hundar det med?

Första gången jag såg Jackson drömma var efter att han fått simma i havet längs Kalifornias kust. Han fick även åka en liten tur på min surfbräda. På kvällen låg han i soffan och sov på rygg. Då simmade han i sömnen! Så sött! Ögonen var nästan stängda, man såg ögonvitorna på honom då ögonen rullat bakåt. Det såg så sött ut då han verkligen tog riktiga simtag med alla fyra benen!

Härom natten fick Jimmy väcka Jackson då Jimmy undrade vad som händ...Jackson låg i sängen och sov medan Jimmy oxå låg i sängen och tittade på något på datorn. Jackson låg och pep/gnydde/skrek i sängen. Jimmy petade på honom och då slutade han men han sov fortfarande. Efter ett tag fortsatte han att "göra ljud" och Jimmy skakade om honom och ropade "Shelby" (Jacksons bästa kompis som han avgudar...), då vaknade han! Det verkar som om han hade en mardröm....och svårväckt var han!

I söndags var vi ju hos Nina och killarna fick leka med en massa vavvakompisar, bla Lakrits puppisar. På kvällen låg Lakrits ihoprullad tätt intill Jimmy i soffan och sov. Han viftade glatt på svansen i sömnen och morrade/pratade lite. När vi petade på honom så vaknade han. Kanske drömde han om hur kul han hade haft på dagen med frugan och puppisarna??

Att killarna drömmer händer lite då och då. Det rycker i morrhåren  och i tassarna rätt så ofta....


Zzzzzzz........

Kommentarer
Postat av: Annica

Jo, min vovve drömmer också. Lite vanskligt att veta om det är mardröm eller något bra då han gnyr bara - man vill ju inte att stackarn ska ligga och ha mardrömmar. Men tror han mest drömmer om olika hundmöten ute på våra promenader :-)



En rolig sak han gör, som jag inte vet om andra hundar gör, är att först ligga med benen upp i vädret och sedan efter en stund så faller det ena bakbenet ner på det andra (då han sover ju) men så fort det nuddar det andra benet så flyger det upp igen (han sover då fortfarande). Haha... det ser rätt lustigt ut.

2011-06-28 @ 01:36:00
Postat av: Jenni

Annica:

Vad sött! Lakrits har gjort så en gång!! Det såg väldigt roligt ut! Men för det mesta så ligger han och sprattlar/rycker tassarna...



Tack för trevliga kommentarer till mina inlägg!

2011-06-28 @ 09:42:03
Postat av: Annica

Hahaa, dem är så roliga! Min vovve snarkar också ibland. Han ligger på sidan men huvudet på sin lilla kudde och i vintras hade han också ett litet täcke på sig - då njöt han och sov gott. Bortskämt - javisst ett gott hundliv ska han ha och han vill ha kudde när han sover.



Det ser så sött ut när dina hundar ligger ihopkurrade bredvid varandra - dem har det bra! Det ser nästan ut också som att de är väl medvetna om hur de ska posera på bilderna och njuter av det med. :-)

2011-06-28 @ 17:46:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0