Vellingeblomman

Vi har varit på Vellingeblomman. Där är vi en gång om året och handlar lite julsaker och får julstämning. Hundarna är alltid med oss dit. Vi införskaffade lite juleljus till fönstret och balkongen samt en underbar chihuahua att hänga i granen! Den var rätt dyr men jag var bara tvungen att ha den! Den finns i pudel, yorkie och bulldog med. Jag skulle vilja ha allihop....

Vi hade en heldag tillsammans och utöver Vellingeblomman så åkte vi runt till lite olika bilhandlare för att skapa nya kontakter. Pälsklingarna sprang runt på en bilfirma mellan porchar, ferraris och audis. Säljaren tyckte de var jättesöta, han hade själv två chi's hemma.

Vi fixade även lite i Jimmys nya lokal. Killarna har fått dit ett av sina hus och en vattenskål så nu är de redo att hjälpa husse sälja bilar!


Kommentarer
Postat av: Momo

So glad att Du fullfoljer traditionen att besoka Vellingeblomman vid juletid, detta gjorde vi alltid tillsammans da Du "var liten flicka" samt aven da Du flyttat till Din alskade Jimmy, I miss U Jenni!

Love you guys!

Mom/Svaermor/Momo

2011-11-27 @ 05:49:36
Postat av: Matte till Paris

får ni gå in med hundarna i affären bara ni har dem i väskan, behöver ni inte ens fråga? intressant att veta. jag frågar alltid för att undvika bråk och så ingen annan kund kan säga nåt och göra det till en jätte grej. har det hänt nån gång att personalen i en butik har sagt att ni får ta ut hundarna?

Svar: Jag frågar alltid först men i just denna affär får man ta in hundar. De har dessutom en avdelning med fiskar och djurtillbehör. /J
Dogomania

2012-08-24 @ 00:24:23
URL: http://mendoca.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0