Nanniga vovvar

Vi är hemma hos Nina och Patrik. Totalt är här sex vovvar och det fungerar jättebra. Holley vaktar maten på bordet så vi får ha koll på henne och Indya bara. Holley flög på Indya som inte förstod något men efter en tillsägelse blev allt bra. Nu ligger de och nannar, trötta efter dagens långa promenix i stan med alla hundar från hundträffar.se

Jimmy är kär i vår lånehund Indya så jag tror vi behåller henne....Se som han stoppat om henne med filten!


Trevlig påsk alla!


Kommentarer
Postat av: Katarina Bergkvist

Hej! Jag såg i tidigare inlägg att du sytt en egen WP-sele.. Jag har själv tummen mitt i handen och syr förskräckligt illa men min pojkvän är en händig en och kan det där.. Jag har lyckats övertala honom om att sy en åt mig men han skulle gärna vilja ha mönster eller riktlinjer att gå på... Så jag undrar om du möjligtvis har någon mall eller liknande som man skulle kunna få? Vore oerhört tacksam!

Maila mig på [email protected]

Mvh Katarina Och Izzy

2012-04-06 @ 06:20:30
Postat av: Nina

Skulle inte vilja påstå att hon flög på indiya men hon nafsa i luften och visade tänderna :( hon tror att det bordet var hennes så nu blir det totalförbud att vara i närheten när vi äter, hoppas på att det kan bli bättre då för sånt får inte tolereras. Hoppas det blir fina bilder på svarteman idag :-)

2012-04-06 @ 13:48:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0